Stockholm – Nu kommer vi!

Nu har det så äntligen hänt! Rätt person, på rätt plats i helt rätt tid och det handlar såklart om lanseringen av PS Partner Stockholm som nu blir verklighet genom ytterligare en tung rekrytering i Helen Ryberg Lagergren.

Helen är faktiskt från början från samma lilla samhälle i Dalsland som Anna Peterson och familjerna har, vad det visat sig, känt varann länge.

Helen bor till skillnad från Anna sedan 20 år i Stockholm, efter 10 år i Göteborg. Hon har 25 år som ledarerfarenhet varav 9 är från försäkringsbranschen och 11 som chef inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Hon har då främst arbetat med ledarrekrytering och nu senast som VD på Kandidata. (Tester, EQ, IQ, ledarutbildning, djupare personbedömningar etc)

På frågan hur det känns att nu ta klivet till att leda och driva PS Partner Stockholm, svarar Helen:

-”Det ska bli helt fantastiskt roligt att få starta upp PS Partner i Stockholm men också att få bygga detta härliga bolag vidare och ansvara för PS Partners ledarskapssatsning i nytt bolag nationellt.

Nu förenar jag mina ledarerfarenheter med rekrytering, Executive Search och konsultverksamhet på ledarnivå med ledarutveckling på både individ- och gruppnivå, talent management och Executive coaching. Vi satsar alltså vidare nu både genom geografisk nyetablering och genom vidareutveckling av befintlig verksamhet. På ett bräde. ”

Vi tycker natuligtvis att det känns fantastiskt roligt och spännande att ha fått Helen till oss och vi ser fram emot att få lära känna henne bättre samt att få ta del av den gedigna erfarenhet, driftighet och emotionella intelligens som är Helens styrkor.

Från och med den 20/8 är alltså PS Partner Stockholm igång!

Välkommen till oss Helen!