Så small det till och det är bara 25 dagar kvar till avfärd mot Paris!

Det är en helt otroligt hektisk träningsperiod just nu

och med två kommande lopp till helgen (Tjejvättern & Halvvättern) känns det bra att ha träningskört i både skyfall och storm.

I förra veckan, när de allra flesta vettiga människor som befann sig i Göteborgsområdet höll sig inomhus och regnet formligen vräkte ner, jamen då var vi ute och cyklade. Jodå!

Vi hade inte så mycket problem med motvind utan snarare motström. Det var som att cykla i en å och vattnet sköljde igenom strumpor, skor, blöjbyxor och hjälm. Riktigt riktigt blött. Men med detta i ryggen och ett nytt oväder några dagar senare så stack vi givetvis ut igen för en maxat blåsig regnrusksrunda. Kanske den värsta i min karriär som välgörenhetscyklist. Grus och skit (på landet får man en fin blandning av detta) sprutade rakt upp i ansiktet på oss och efteråt såg vi vi smått lustiga ut då glasögonen kom av och det helt ärligt var det enda ställe där man var någorlunda ”ren”.

Skrattade vi? Inte just då kanske, det ska väl medges, men efteråt! Så värt varenda meter!

Igår var det dags för långrunda med lunchstopp vid Gekås i Ullared och nästan 18 mil i benen som efter en helg av häckplantering och X antal skottkärror fulla av jord utkörda för att plantera ny gräsmatta, var otroligt trötta.

Man orkar alltid mer än man själv tror…

…det är då helt sant och jag är glad att jag bet ihop trots att jag på riktigt trodde jag skulle behöva bryta. Men det finns inte, man kör på för efteråt är det ALLTID lika gott och lika roligt.

Sen spelar det ju ingen roll att jag tycker det är jobbigt och gör ont för det är ändå så långt ifrån hur ont och tungt det stundtals är när ett barn genomgår cancerbehandling.

Det får man ha med sig. Anledningen som peppar och får oss att orka.

Vi ska utrota barncancer. För varenda unge.

Sara Drougge, Marketing Manager PS Partner och cyklist i Team Rynkeby God Morgon Göteborg 2019

PS Partner är årligen återkommande sponsor till Team Rynkeby God Morgon