Flytten till Södra Hamngatan 25

Jag parkerar min bil i Nordstan och går den korta sträckan till vårt nya kontor som ligger precis vid Tyska bron, i samma hus som Balders Hage, på Södra Hamngatan 25. En tanke slår mig, jag gjorde exakt samma procedur 2001, parkerade i Nordstan, gick genom affärerna till min arbetsplats inom rekrytering och bemanning, fast då på Manpower. Har inget hänt på 12 år? Same procedure as last time?

Jo, lite har hänt. Johan och jag startade PS Partner för drygt 3 år sedan. Vi hyrde ett litet kontorsrum i Regus Kontorshotell i Gårda. Första året gick i ett rasande tempo och vi blev snart fler och flyttade över gången till ett lite större rum.  Livet fortsatte i samma tempo, vi arbetade mycket och försökte tänka framåt och ta rätt steg i rätt tid. Vi har träffat många fantastiska människor under vägen och genom det fått många möjligheter att lära känna nya organisationer och personer. Det är jag ytterst tacksam för. Den sista augusti städade vi ur rummet i Gårda, tog ner de sista tavlorna och styrde stegen till Södra Hamngatan. Mitt in i smeten, trafikkaos och framförallt puls. Det är roligt.

Vissa människor fastnar på något bra sätt. Det är viktigt att må bra på arbetsplatsen. Att man arbetar med människor som ger energi, och som trivs med det som man gör, varje dag. Det gör vi. Det vill vi att ni också skall göra. Det är vad som driver oss varje dag.

På torsdag är det invigning och 3 årskalas. Det skall bli riktigt roligt. Varmt välkomna!