Hej Paulina Orell!

PS Partner rekryterar inom många olika branscher. Nu ska vi få stifta bekantskap med Paulina Orell som snart ska börja arbeta som Social Media Manager på Reseguiden. Ett stort lycka till önskar vi på PS Partner! Här är Paulinas berättelse:

 

bild-34

 

”Jag heter Paulina och är idag webbredaktör på HotelSpecials.se. Förutom mina intressen för webben och sociala medier älskar jag att resa, shoppa, mode, träning, friidrott och att umgås med nära och kära. För att knyta ihop till min yrkesroll idag tar jag delar av min bakgrund och pusslar ihop dem till den jag är idag. Jag gick samhäll-media på gymnasiet och var tidigt intresserad av internet, grafisk formgivning och skrivande. Min friidrottskarriär som pågick hela min ungdom fram till 28-års åldern har gett mig min målmedvetenhet och kämparglöd i kombination med en vinnarskalle som hatar att förlora. Detta i kombination med min kandidatexamen i Turismvetenskap från Mittuniversitetet i Östersund har tagit mig dit jag är idag. 
På HotelSpecials.se började jag i kundtjänst 2008 efter att tidigare jobbat mycket med serviceyrken. Jag tog snabbt rollen som nyhetsbrevsansvarig, startade vår Facebook, blogg och Twitter och sedan efter ett par givande och spännande år med kunderna i telefon klev jag helt över till webbredaktör 2010. Det har nu gått nästan 5 år sedan jag började på HotelSpecials.se och det är dags att ta nästa steg i min karriär. Jag vill ha nya utmaningar, nya mål och ta nästa steg i min karriär.  

När jag såg tjänsten som Sociala Media Manager på Reseguiden kändes det självklart. Jag kontaktade Anna Petersson på PS Partner efter att ha hört mycket gott om både PS Partner och Anna – och på den vägen är det. Jag har alltid haft ett öga på Reseguiden och tänkt att där vill jag arbeta en dag. Att sedan få arbeta med en kombination av en form av service och kundtjänst tillsammans med text, bild och internet passar mig perfekt. 

Det ska bli riktigt skoj med en ny utmaning och att få vara alla reseälskares vän och hjälp på Reseguidens sajt, Facebook, Twitter, Instagram och blogg med mera. Den största utmaningen och det roligaste med tjänsten är just att det är en ny tjänst på Reseguiden.”
www.reseguiden.se