Hej Roy Ismael!

Vem är du?
Jag är en ålderstigen fiske- och naturälskande livsresenär som är djupt engagerad i arbetet på Reseguiden.se och i min underbara familj.Roy

Vad gör du på Reseguiden.se?
Jag och mina underbara kollegor ansvarar för innehållet på jämförelsesajten för resor, Reseguiden.se. Jag ansvarar dessutom för samarbetet med ett antal större researrangörer, ett spännande och utmanande arbete. Sitter i ledningsgruppen på företaget och trivs verkligen med det jag gör.

Vad eller vilka är dina drivkrafter och varför?
Min passion för resor är nog min största drivkraft, den tar aldrig slut. Det är ett drömjobb för en resegalning som mig, trots att  man mest sitter vid sitt skrivbord. Att kunna hjälpa människor att få en bättre reseupplevelse är en mycket stor förmån, ett mer positivt arbete är väl svårt att hitta?

Hur länge har du varit inom resebranschen?
Det var lite av en slump att jag hamnade i resenäringen, men sedan utbildningstiden har jag alltid arbetat med resor. Allt från affärsresor och konferensgrupper till safari i Afrikas bush. Och det är inom den sist nämnda kategorin jag har mitt hjärta, spännande, upplevelserika resor, själv eller med små grupper, i otroliga naturmiljöer. Det är verkligen rikedom att ha förmånen att få uppleva något liknande.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det är enkelt att svara på! Det är när man fått någon att pröva ett nytt sätt att resa, en ny destination eller färdsätt och att sedan få höra hur detta lett till en unik, oförglömlig reseupplevelse.

Vad tycker du om att göra på fritiden?
Jag älskar verkligen att hitta på kul aktiviteter med familjen, mina barn har förvandlats från ”barn” till det bästa sällskap man kan önska sig. Annars är det hav, kust, sjö, skog och fjäll som hjärtat dras till, att vara i naturen är inte ett nöje, det är för mig ett livsvillkor. Och naturligtvis, min andra stora passion, resor, resor, resor…

Vad gör du på din egen semester?
Jag reser gärna med bil, så att jag har alla prylar med mig och frihet att styra kosan dit jag vill. Jag föredrar värme framför kyla, så det blir mycket sydeuropa med bilen. Favoritländer just nu är Schweiz, Frankrike och Kroatien. Det får gärna också bli lite storstadsweekends med flyg till vilken metropol som helst egentligen. Men Afrikas bush har min eviga kärlek…!

Vilket är ditt favoritresemål?
Sydafrika är nog den mest kompletta destination jag vet, här finns verkligen allt!

Vilket är ditt eget bästa reseminne?
Oj, svårt… Det var nog när en leopardhona med unge strök förbi den öppna landrovern och mina darrande byxben på 30 cm avstånd en daggvåt och glittrande morgon i Londolozi Game Reserv i just Sydafrika. Vilket vidunderligt vackert djur.

Vad är grundtanken med Reseguiden.se?
Reseguiden.se är en oberoende jämförelsesajt där man skall kunna jämföra och boka resor från över 600 resebyråer, researrangörer, flygbolag och hotellbokningssajter. Genom våra söktjänster skall man alltid kunna hitta de billigaste sista minuten-resorna, de bästa charterresorna, de mest prisvärda flygen och de skönaste hotellen till de bästa möjliga priserna.

Hur hade du beskrivit Reseguiden.se?
Vi på Reseguiden.se kämpar verkligen för att besökaren skall få en bättre reseupplevelse under sin semester till  bästa möjliga pris. Det gör vi genom att erbjuda destinationsguider skrivna av våra forummedlemmar samt tips och goda råd från andra erfarna resenärer. I kombination med våra tjänster för prisjämförelse, där du i stort sett hittar hela Sveriges reseutbud, ger vi dig dessutom rekommendationer och tips på hur du kan spara pengar när du bokar resan.

Vad är det bästa med Reseguiden.se som arbetsplats?
Mina kollegor är en verklig källa till glädje varje dag, det är alltid lika roligt att komma in och se alla glada ansikten.