Jeanine Öhrstedt Holmgren ny styrelseordförande hos PS Partner

Jeanine har över 20 års erfarenhet ifrån ledande befattningar i såväl små familjeägda bolag som globala börsnoterade företag såsom Fria Bröd AB, ASSA Abloy, Nobel Biocare, NTI och Academedia.

Hon har arbetat både i Sverige och internationellt. 

Under tiden som VD på Fria Bröd fick bolaget ta emot priser som ”Superföretag” och ”Årets Livsmedelsexportföretag”.

”2014 certifierade jag mig i styrelsearbete. Att axla ansvaret som styrelsens ordförande i PS Partner är både stimulerande och utmanande.

Jag upplever att på PS Partner ser man till människan i företaget och man lägger stor kraft och stort engagemang på att inte enbart fokusera på uppdraget och kravprofilen utan på hela bolaget. Dess kultur och mål inte bara idag, utan även imorgon. Detta ger en långsiktighet och en bas som gör att personer som arbetat med PS Partner kommer tillbaka som kunder och påbörjar byggandet av en långsiktig relation.

För mig är det unikt att rekryterings- och bemanningsbolag vågar påstå att de är bäst på ”allt” och att faktiskt lyckas. Inte för att alla kan allt utan för att man på PS arbetar tillsammans, och utgår ifrån kunden och hens önskemål. Man levererar ett långsiktigt samarbete, inte ett uppdrag.

Att PS Partner dessutom är mycket välkvalificerade, arbetar snabbt och målmedvetet samtidigt som man har en stark intention att växa, ger bolaget stor potential för framtiden.

Vi på PS Partner är otroligt glada att Jeanine valt att komma till oss och vi är säkra på att detta kommer innebära mycket positivt, för alla inblandade.