PS Interim stärker upp med ny konsultchef – Johanna Wall

Johanna är ursprungligen från Göteborg men blev i år en dubbel vinnare då hon både blev Floda-bo, och en kollega till alla oss på PS Partner!

Skämt åsido, vi vill hälsa Johanna, vår nya konsultchef på PS Interim, varmt välkommen!

De senaste tre åren har Johanna bott i Singapore där hennes sambo hade ett utlandsuppdrag. Hon ägnade tiden åt att studera på distans och jobbade också som volontär för svenska föreningar. Paret fick sin son Oliver och Johanna har varit föräldraledig den senaste tiden.

Innan tiden i Singapore jobbade Johanna i nästan 10 år inom konsult- och rekryteringsbranschen. Hon började jobba extra som konsult under tiden hon studerade och efter sin examen 2009 (Kandidatexamen Arbetsvetenskap, Högskolan i Borås)  blev hon uthyrd som konsult.

Efter cirka ett år som uthyrd fick hon möjligheten att börja jobba som konsultchef och därefter banade vägen vidare. Hon har hunnit med att arbeta med många olika tjänster och även jobbat i många olika roller. Under Singapore-tiden fick hon möjlighet att reflektera över vad som är viktigt för henne.

– ”Ibland går det fort och det är viktigt att stanna upp och fundera vad som är viktigt för en. Att få jobba med människor visste jag att jag ville göra. Att kunna vara nära konsulter, kunder, att hålla hög kvalité och partnerskap är viktigt för mig. Därför blev också PS Partner en självklarhet för mig”.

Johanna älskar att resa och beskrivs som lojal och engagerad i det hon gör. Hon är, kanske pga en ungdomskarriär som handbollsspelare, också en lagspelare och trivs bäst när hon får jobba i team.

Just nu ägnar hon den större delen av sin fritid åt att vara med sin son, familj och vänner men under sin tid i Singapore spelade hon en del tennis. Hon funderar nu på vad som ska bli hennes träningsgrej väl hemmastadd i Göteborgsområdet och vi kollegor ser givetvis fram emot att träna ihop.

Vårt varmaste välkommen till dig Johanna!