Sportintresserad, musikbegåvad trebarnspappa med sinne för chefsrekryteringar – Möt Mats Törn

Det är hög tid till en personligare presentation av vår kollega, Mats Törn.

Mats är en av våra seniora rekryterare inom PS Management och har varit med oss sedan 2013 då han utöver rollen som rekryterare även gick in som partner i bolaget. 

Mats är en positiv och samtidigt eftertänksam person som motiveras av att möta nya människor och vara delaktig i utvecklingen av individer och organisationer.

Att välja Anna Peterssons PS Partner var självklart i och med positiva värderingar, öppen och involverande människosyn och att man, genom väl fungerande samarbete, får möjlighet att kombinera hjärta och hjärna. Mats säger att det är hans kompetenta kollegor, tillsammans med möjligheten att lösa utmanande uppdrag med komplexitet i organisation och ledarskap, som gör att han trivs så bra.

Mats ser fram emot att fortsätta utveckla PS Partners erbjudande till marknaden och även utveckla coachning av både kandidater och kunder. Han vill vara med på den spännande resa som startat, öppna fler kontor och bidra till utvecklingen av den nordiska arbetsmarknaden.

Privat då? Vem är han bortom chefs och specialistrekryteringarna?

Gift med Lena, som är Assortment and Supply Chain Support Manager på Lindex, har de tillsammans ett aktivt liv där träning och skidåkning är ett viktigt inslag. De tre sportiga sönerna, Jonatan 18, Tobias 14 och Felix 10 innebär givetvis en hel del turnerings- och matchhäng såväl som träningspepp och läxläsning men på sin fritid spelar denna trebarnspappa gärna musik, både själv och i band. (tilläggas kan att han dessutom är en riktigt vass musiker som gärna jammar för uppskattande kollegor)

Soul & Funk är stora favoriter och förutom att äta gott så gillar också att inta köket och laga gott, vilket vi på Göteborgskontoret gillar skarpt då vi under Mats frukostveckor på kontoret alltsom oftast bjuds på hembakt bröd!

Vi ger er, Mats Törn!