Möt PS Partner Stockholms senaste tillskott: Louise Harrysson

”Jag drivs av att arbeta nära affären”

I Louise får PS Partners nystartade Stockholms-kontor en förstärkning med bred erfarenhet. Hon har en bakgrund som ledare i flygbranschen, där hon både lett stora personalgrupper och varit involverad i stora omorganisationer. Hon har även haft ansvar för kvalitetssäkring i operationella frågor och drivit stora rekryteringsprojekt för SAS.
– Därefter gick jag till Manpower Group och rekryterade chefer och specialister åt Trygg Hansa, men även på Experis Executive både inom privat och offentlig sektor. Allra senast kommer jag från flygbolaget BRA och rollen som Cabin Crew Manager, säger Louise.

Hur kommer det sig att det blev just PS Partner för dig?

– Först och främst gillar jag att jobba med rekrytering och ledarutveckling, samtidigt som jag är genuint intresserad av människor. Jag fick en väldigt bra bild av Helen Lagergren och gavs så småningom möjlighet att vara med och bygga ett redan starkt varumärke. Lägg därtill att jag fick arbeta nära affären, vilket är någonting jag drivs av, och att mina värderingar överensstämde med PS Partners. Allt detta kombinerat var avgörande för mig.

Helen Lagergren, VD på PS Partner Stockholm, är mycket nöjd med rekryteringen av Louise.
– Förutom att hon kommer in med en otrolig energi och ett affärsdriv som heter duga, tillför hon gedigen kunskap och erfarenhet. Både inom ledarrekrytering och interim management. Louise är en person som man vill ha som kollega. Det är alltid ett gott ord på vägen, ett leende på läpparna och hon har verkligen service i sitt DNA, berättar Helen.

Vad, från tidigare erfarenheter, tar du med dig till ditt nuvarande arbete som rekryteringskonsult?

– Först och främst tycker jag att det är väldigt viktigt att tänka på vilket ansvar man har gentemot kunden i och med att man representerar deras varumärke. Det viktigaste är så klart att kunden är nöjd. Jag har själv suttit på beställarsidan, så jag har lätt att sätta mig in i kundens perspektiv. Jag tar också med mig vikten av att lära känna kunden och våga ställa frågor för att förstå uppdragsbeskrivningen. Det tycker jag att vi på PS Partner är bra på och vi lägger mycket tid på att intervjua organisationen vid management-rekryteringar.

Louise berättar vidare att stämningen på PS Partner kännetecknas av hög energinivå och uppriktigt engagemang – både för kunder och affärsverksamheten.
– Det är väldigt inspirerande att få vara med och bidra till detta, säger hon och tillägger:
– Jag skulle verkligen rekommendera andra att söka sig hit. Det är ett spännande och entreprenöriellt företag under tillväxt. PS Partner förstår verkligen hur viktigt det är att hela tiden tänka nytt och hänga med marknaden i denna konkurrenskraftiga bransch.

Helen adderar:
– Vi har många års erfarenhet av det vi gör, och vi är fullt på det klara med att hög aktivitetsnivå och hög närvaro är vår konkurrensfördel. Vi är ett gäng med riktigt högt tempo men glädje, humor och en varm kram hinner vi alltid med – oavsett stressnivå, säger hon.

Louise är ny på jobbet som rekryteringskonsult, men berättar att den första tiden varit mycket bra samtidigt som hon poängterar att ett byte av tjänst innebär att ”man måste tillåta sig att vara ny på jobbet”.
– Jag tycker att det är så kul att få jobba med olika branscher och ser verkligen fram emot att få träffa så mycket olika människor som möjligt. Att komma ut ordentligt på marknaden och börja bygga långsiktiga partnerskap med spännande kandidater, kunder och konsulter, berättar Louise.

Så, vad händer den allra närmsta tiden för egen del?


– Nu handlar det framför allt om att boka in möten. Ambitionen är att vara det självklara valet för både kandidater och kunder. Men i och med att vi är nystartade i Stockholm handlar en del av arbetet om att synliggöra vårt varumärke, vilket innebär många möten med så väl kandidater som kunder.

Så här fint och trevligt är det på PS Partner Stockholms kontor. KG10 står det på dörren, adressen är Kungsgatan 8 och du hittar oss på våning 2. Välkommen!