Nu går tiden så där fort igen…

IMG_5645Jag har massor att berätta. Vad sysslar vi med egentligen… Ja, förutom vårt dagliga värv med att hitta kandidater och serva våra kunder, så håller vi på att ta fram en helt ny hemsida och det är väldigt spännande. Vi och vi – vi tar hjälp – för att programmera, vara copy och AD är ingen stark sida hos någon av oss – men vi har mycket idéer. Vi är på sluttampen, så snart blir det premiär! Vi har påbörjat samarbeten med flera nya kunder inom nya branscher och det är väldigt spännande samtidigt som de kunder vi har samarbetat med en tid satsar för 2016. Vi har bråda och roliga dagar.

Vår nya sida skall fyllas av många olika saker – däribland foton på oss. Alla vi 6 anställda på kontoret på PS Partner. Vi har haft en rolig sejour med fotografering. Det kändes som att vi var med i ”riktig” photoshoot med smink och allt. Det kommer med största sannolikhet att märkas på resultatet. ( Det var mest Mats som sminkades.)

Elin Mankert rivstartade hos oss i förra veckan och är redan i full gång. Samtidigt som vi börjar planera för alla aktiviteter inför jul.