Nu välkomnar vi ytterligare en rekryteringskonsult till gänget!

En mycket professionell och färgstark kvinna med ett stort leende och en verklig känsla för stil. Detta kombinerat med en kärlek till träning skulle nog kunna sammanfatta den bild vi så här långt fått av vår allra nyaste kollega, Sofia Obstfelder Garellick.

Sofia går igång på mötet med kunder och att bygga goda, långsiktiga relationer. Hon vill vara en sann affärspartner genom konsultativ försäljning och rådgivning till kunder.

Efter att ha jobbat med försäljning större delen av sitt yrkesverksamma liv kommer hon nu till PS Partner från Nordea där det hann bli 13 år på olika positioner. Hon startade som rådgivare mot privatkunder och blev senare ansvarig för kundtjänsten samt kontorsansvarig, för att under de senaste åren arbetat som företagsrådgivare.

Sofias karriär började på Stadshypotek Bank i mitten av 90-talet när Telefonbank var nytt. Hon läste Internationella Ekonomlinjen i Växjö och då hon alltid älskat språk har hon också pluggat och arbetat i England, Österrike och Tyskland.

Hon är uppvuxen i Karlstad, är gift och har vuxna bonusbarn, bor i centrala Gbg och gillar att nyttja vad staden har att erbjuda med restauranger, teater och konserter.

Sofia älskar att promenera vid havet och spenderar gärna helger och semestrar i sin Marstrandslägenhet. BodyBalance är favorit träningen och hon verkar inte heller alldeles oäven vad gäller racketsport.

Vårt varmaste välkommen önskar vi dig, Sofia.

Så roligt att ha dig med oss!