Nyfikenhet och utmaning…

…är mina främsta drivkrafter.

Jag tycker att det är oerhört intressant att läsa/höra om/diskutera samhälle, utveckling och teknik och gärna i samklang med att hjälpa andra få ut mesta möjliga av sig själva. Det är detta som ständigt leder oss vidare på PS Partner. Vi testar och utvärderar. Vi tror på människor och vi tror på möjligheter och det gör att vi nu öppnar PS Partner i Malmö med Kristina Lundin Medved i spetsen.

I flera år har vi hjälpt företag i Skåneregionen men ibland känt att vi är lite långt ifrån den dagliga businessen. Därför kändes det väldigt självklart när Kristina ville vidare och vidare genom att arbeta tillsammans med oss.

Kristina, eller Ninna som hon gärna kallas, har lång erfarenhet från affärsutveckling, HR och ekonomi, men har inte arbetat med enbart rekrytering vilket var just det som lockade henne till oss, och vi till henne. Nästa utmaning för henne och möjlighet för oss.

Nästa steg i vår utveckling är IT/Tech…

Helt enkelt eftersom vi arbetat med många bolag som söker kompetens och vill hitta ett mer proaktivt sätt att arbeta. Det har fått oss att gå tillbaka ännu tydligare till där vi startade en gång, med fokus på kandidaterna – de som vill hitta nya möjligheter, och kontakta företag som de är intresserade av.

Det tror jag är framtiden. Vi lanserar PS tech i den andan och det blir med Ana Shontova i spetsen. 

Anna Petersson, VD & Grundare av PS Partner AB