Passion

Jag har turen att få arbeta med min passion, att hitta den perfekt matchen för både kund och arbetstagare. ”The search for the perfect match.” Den meningen säger något alldeles särskilt för mig, det är vad jag går upp för varje morgon. Idag är dagen då jag jag skall finna just det.

 

Jag har aldrig varit bra på att göra saker utan passion. Jag måste känna att jag gör mitt allra bästa i det som jag har framför mig. Urjobbigt ibland, antagligen urjobbig som kollega – men någonstans somnar jag gott på kvällen då jag känner att jag har gjort så gott jag kunde idag – och även stretchat mig lite för att försöka göra skillnad.

 

Jag tror att alla människor har ett särskilt ansvar, och det är att finna sin passion. Att arbeta med det som gör skillnad för dig. Om du inte gör det, så kan du förändra det. Du kan förändra det på befintlig plats och om det inte går, hitta din passion.

 

Arbetet är en så stor del av din vardag att det måste kännas bra. Det handlar både om innehåll och om ditt sätt att se på ditt arbete. Jag sänder med ett inspirerande Ted Talks om just det. ”How to find work you love”.

  • Anna Petersson, VD PS Partner