fbpx

Lite kakor till kaffet?

Din personliga integritet är viktigast! Genom att godkänna våra villkor kan vi hjälpa er att få en trevligare användarupplevelse på vår sajt. Läs mer här.

arrow

PS Interim

Flexibelt och tryggt arbetsklimat - När du behöver det

PS Interim

Rätt person på rätt plats är en självklarhet i alla framgångsrika företag. Att dessutom ha denna person på plats i rätt tid och i rätt situation är något vi sedan starten 2010 hjälpt många kunder med via vårt konsultbolag, PS Interim.

PS Interim erbjuder en snabb och effektiv lösning för att du ska få in kompetent personal när det tex uppstår luckor vid sjukskrivningar, föräldraledighet eller arbetstoppar. Våra konsulter är anställda hos oss, men jobbar på uppdrag hos dig.

Vi är ett auktoriserat konsultbolag och har kollektivavtal med Unionen.

Varför PS Interim?

Vi är noga med att lära känna våra kunder och det är tveklöst det som gör att vi är så bra på att se det faktiska behovet (en del menar att vi kan fånga våra kunders magkänsla).

Det givna resultatet är att vi snabbt tar fram lämpliga konsultkandidater och vi presenterar de vi ser matchar er kravprofil och er som organisation.

Vi arbetar proaktivt och har löpande möten med bra personer som söker nästa utmaning. Detta gör att vi  snabbt har bra kandidater att presentera.

Men, den allra viktigaste anledningen till att ni skall välja oss är att våra konsulter är hjärtat i PS Interim. Vi är rädda om varandra och vi arbetar därför nära våra konsulter, är ofta ute och stämmer av så att allt är bra för både konsult och er och håller vår relation levande i det dagliga arbetet.

Karin Odhnoff

”Det bästa med att vara konsult är att man tvingas vara inläst, påläst och ”på tårna”. Man får driva sig själv och tvinga sig att hela tiden utvecklas.

Den ”trigger” som uppstår genom att alltid driva på, tillsammans med det naturliga nätverkandet som kommer med detta, är otroligt givande och stimulerande.”

”PS interim har ett genuint intresse av hur det gått och det är tydligt ett riktigt starkt ben inom PS Partner organisationen. Man är affärskonsulter helt enkelt.”

– Karin Odhnoff, Interim HR-Chef

Lediga interimtjänster

Se alla våra lediga interimtjänster här

Se alla

Lena Wadenby

Partner at PS Partner & CEO PS Interim

Lena är ansvarig för PS Interim samt rekryteringskonsult/konsultchef. Hon har verkat i konsultbranschen sedan 2006 och är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg med fördjupning inom organisation och ledarskap. Hon är även certifierad coach inom personlighetsformuläret Insights Discovery samt personlighetsformulär och färdighetstester inom SHL och Talent Q.

Lena har erfarenhet av att rekrytera både chefer och medarbetare och har stort intresse för positioner inom ekonomi/finans och management.

Helen Ryberg Lagergren

CEO PS Partner Stockholm & PS Leadership

Katarina Czudowska

CEO PS Partner Borås

Kristina Lundin Medved

CEO PS Partner Malmö

Louise Harrysson

Senior Consultant & Regional Manager Stockholm

Material

file

PS Interim Produktbeskrivning