fbpx

Lite kakor till kaffet?

Din personliga integritet är viktigast! Genom att godkänna våra villkor kan vi hjälpa er att få en trevligare användarupplevelse på vår sajt. Läs mer här.

arrow

PS Leadership

Ända sedan starten av PS Partner har våra erbjudanden rekrytering, konsultuthyrning och search gett oss varma förtroenden från våra kunder. Vi har fått hjälpa till med att rekrytera nyckelfunktioner till många spännande företag. Tack vare dessa samarbeten ser vi ett ökat intresse i att fortsätta arbeta med utveckling av ledare. Det är vi tacksamma över. Vi växer både som individer, affärspartner och som framgångsrikt bolag av alla dessa spännande utmaningar vi får förmånen att möta och hantera. Och förhoppningsvis gör vi varandra bättre, åtminstone är det vår ambition och yttersta vilja.

Vi vet och håller fast vid att ingen föds som ledare. Alla behöver träna för fortsatt framgång. Med självinsikt, mod och god vilja kan du utvecklas i din roll. Ibland är möjligheten att ta hjälp av utomstående part en god ide. Den parten kan mycket väl vara PS Leadership.

PS Leadership är PS Partners senast bildade bolag. På PS Leadership har vi valt att inrikta våra utvecklingsinsatser på följande grundpelare:

  • Grundad på väl validerad forskning
  • Mätbarhet mot resultat
  • Konkret och möjlig att omsätta i praktik snabbt och enkelt

Vi tror att den bästa utvecklingsinsatsen är en väl avvägd mix av både egen, individuell utveckling varvad med grupputveckling samt med tydliga inslag av reflektionsmoment.

Vi kan hjälpa er med följande:

  • Utveckling – individ (t ex ledarcoaching och djupare personbedömning inriktad mot utveckling)
  • Utveckling – grupp (Ledningsgruppsutveckling, talangprogram, ledarprogram, både öppna och skräddarsydda, HiPo-insatser, konfliktlösning mm)
  • Workshops och teambuilding i form av s k business simulations (T ex på tema Förändring, Makt och Påverkan, Beslutsfattande och affärsspel)
  • Skräddarsydda företagsanpassade program
  • EQ-workshops och föredrag om t ex emotionell intelligens.

För mer information, kontakta Helen Lagergren helen.lagergren@pspartner.se

Hållbarhet sett till hela kroppen, både knopp och kropp

Under våren och inför semestern har vi slagit ett extra slag för EI och att träna Livsglädje, och jag vill gärna passa på att även skicka med några enkla tips kring fysisk träning inför sommaren...

Postad den 26 juni 2019

Vill du ligga och slappa i hängmattan och samtidigt träna?

Prova att träna på livsglädje! Livsglädje är olika för olika människor. Förstås är det så. Ordet betyder dock oftast livslust, levnadsglädje, framgång och tillfredsställelse i livet, men kan betyda att bli frisk för den sjuka,...

Postad den 24 juni 2019

Hitta rätt jobb med enkla frågor

Varje dag träffar jag människor i jakt på nytt jobb. Ibland handlar det om att man vill avancera men ofta handlar det helt enkelt om att få byta miljö Mina första veckor på PS Partner...

Postad den 24 juni 2019

Helen Ryberg Lagergren

CEO PS Partner Stockholm & PS Leadership

Anna Petersson

CEO & Founder of PS Partner

Madeleine von Gyllenpalm

Senior Advisor

Material

file

PS Leadership Ledarskapsprogram

file

EQi 2.0

file

Paper Planes

file

Model Evolution

file

Influence Style Indicator

file

Image Insights

file

EQ Norms

file

Decision Style Profile

file

Change Navigator