PS Partner växer och välkomnar två nya talanger till kontoret!

Idag var det så dags att välkomna två nya kollegor till kontoret
och vi är så glada att ha dem med oss!

Gabriella Christiansen är utbildad marknadsekonom med mer än 10 års erfarenhet i ledande roller inom försäljning, inköp och rekrytering. Hennes senaste tjänst var på Flugger som Skandinavisk Försäljningschef.
Gabriella tillträder nu som affärsansvarig på PS Partner med mål att göra PS Partner till det självklara och bästa valet för kunder och kandidater inom rekrytering, search, bemanning och partnerskap.

Hon uppskattas för sitt resultatfokus, sin ansvarskänsla, sitt stora engagemang och sin sociala förmåga. Hon är nyfiken och skapar långsiktiga relationer med stort intresse för affären och människorna runt den.”

Megan Reif Dyfvermark tog sin masterexamen i statsvetenskap vid University of Michigan-Ann Arbor i USA. Där arbetade hon som doktorand och senare som instruktör vid University of Colorado-Denver samt Universitetet i Alger i Algeriet där hon undervisade i bl. a. kvantitativa forskningsmetoder och mellanöstern- och Islamiska studier.
I Algeriet och Pakistan arbetade Megan som konsult, forskare och lärare i insamling, bearbetning och analys av varierande datatyper samt survey-metodik, och deltog även i projekt i Bolivia, Egypten, Indonesien samt Oman.

Megan kom till Göteborgs Universitet som gästforskare och dataanalytiker och träffade då sin svenska man. Som nyanländ till Sverige mötte hon många människor som kom från de länder och regioner hon studerat och hon blev intresserad av integrationsfrågor. Hon insåg att det finns enorm potential i Sveriges alltmer mångkulturella befolkning och att nyckeln till att uppnå fördelarna med detta är arbetsmarknaden och personalbranschen.

Nu sammanför Megan sin empati, nyfikenhet, och kunskap om många olika kulturer med sin erfarenhet inom datautvinning, geografiska informationssystem, statistiska programvaror och andra tekniska färdigheter för att hjälpa både kandidater och kundföretag att hitta den perfekta matchningen och uppnå full potential i rekryteringsprocessen.

Varmt Välkomna ska ni vara!