Developer .Net / .Net Core till Teamfront

FRONT utvecklar bl.a. webbplatser, system och applikationer inom Hydria Group och företag utanför koncernen. Vi är ett team bestående av tolv personer som arbetar nära och långsiktigt med våra kunder. I de flesta fall är vi helhetsleverantör och tar fram koncept, design och utveckling och sköter projektledning, vidareutveckling och teknisk förvaltning av de digitala lösningar som vi levererar. www.teamfront.se

Teamfront befinner sig i ett starkt expansivt skede med stor efterfrågan på sina tjänster och ska förstärka teamet, är du den nya kollegan? 

Som Developer .NET / .NET Core kommer du att arbeta i ett väl sammansvetsat team med utveckling av system. Du kommer att arbeta självständigt och driva egna projekt, men också samarbeta med kollegor i större projekt där t ex projektledare, designer och it-konsult ingår.

Du kommer främst arbeta med utveckling i objektorienterad programmering i .Net, .Net Core, C# MVC, och SQL men även HTML/CSS, PHP och MySQL.

Du har studerat och arbetar med programmering och brinner för digitalisering. Du är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och vill bli en del i teamet. Du söker en arbetsplats med kollegor som gärna delar kunskap sinsemellan, och där du är en viktig kugge för helheten.

Teamfront erbjuder dig 

Du kommer att få arbeta med spännande projekt hos både befintliga och nya kunder. Det finns en stark teamkänsla, och en hög grad av samarbete med trevliga kollegor. Oftast sitter du på plats internt men vissa delar gör man ute hos kund vilket ger en varierande arbetsmiljö. Inte måndag hela veckan!

Du erbjuds en trygg arbetsplats, moderna och fina lokaler centralt i Borås samt flexibla arbetstider. En miljö där du kan utmana dig själv och växa snabbt!

Är du teamets nya kollega? 

Hör gärna av dig om du har frågor om tjänsten till PS Partner Borås, rekryteringskonsult Annelie Solhage, tel. 0735-33 89 95, annelie.solhage@pspartner.se eller rekryteringskonsult Katarina Czudowska 0735-17 37 89 eller katarina.czudowska@pspartner.se.

Vi arbetar med löpande urval! Välkommen att söka tjänsten! 

FRONT ingår i den Boråsbaserade koncernen Hydria Group. Det är en familjeägd koncern med tyngdpunkt på svensktillverkade kvalitetsprodukter inom ventilation och vattenrening.
I koncernen finns också ett antal tjänstebolag som samlas under Hydria Intressenter. Där ingår utöver IT- och reklambyrån FRONT även konsultbolaget Skogspartner. Hydriakoncernen omsätter 250 miljoner kr per år och har drygt 140 anställda. www.teamfront.se