Ekonomiassistent (50 %) PS Interim

Vi söker för kunds räkning en ekonomiassistent (50 %) till ett trevligt företag som finns med kontor i Mölnlycke. Bolaget ingår i ett större sammanhang men du kommer att ingå i ett mindre team och rapportera direkt till ekonomichefen.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att stötta med löpande ekonomiuppgifter i ett bolag och dina arbetsuppgifter innefattar både kund- och leverantörsreskontra, avstämningar av konton, rapportering av skatter och moms samt intrastat.  

Kvalifikationer

Vi tror att du studerar ekonomi alt har någon form av eftergymnasial utbildning inom området samt relevant erfarenhet. Som person har du förmågan att se helheten och förstår vikten av att ge bra service till din omgivning. Du är noggrann och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du är van att arbeta mot deadlines och gillar utmaningar. Du har goda kunskaper i Excel och vi ser det som meriterande om du har arbetat i ett större ekonomi och fakturahanteringssystem, gärna Navision.  

Övrigt

Du blir anställd som konsult hos PS Interim och uthyrd till vår kund. Uppdraget är på 50 % och löper på tillsvidare och start i januari eller enligt överenskommelse. 

Ansökan 

För frågor, kontakta rekryteringskonsult Lena Wadenby på +46 (0)723 30 60 61 alt. lena.wadenby@pspartner.se

Välkommen med din ansökan!

 

PS Interim bemannar med ekonomer och andra specialister och har gedigen erfarenhet av bemanningsbranschen.

Vi tror helt och fullt på att vårt mod, vår expertis, vårt respektfulla arbetssätt och vår höga aktivitetsnivå är den absoluta vägen mot målet. Detta kallar vi MERA.

PS Partner är ett värderingsstyrt bolag där vi lever och andas våra värderingar MERA i det vi gör varje dag, såväl för våra kunder som för våra kandidater. PS Partner startades 2010 och har idag kontor i Göteborg och Borås. 

Inom PS Partner familjen finns vårt snabbfotade konsultbolag PS Interim och PS Executive för chefsrekryteringar.