Ekonomiassistent till PS Interim (sommarvik)

Är du ekonomistudent idag och har lite erfarenhet inom ekonomi och söker sommarjobb? Vår kund i centrala Göteborg söker nu en ekonomiassistent som kan arbeta vecka 25-32. 

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent har du en stöttande roll gentemot ekonomiavdelningen och rollen inkluderar arbetsuppgifter så som;

  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Dokument- och posthantering
  • Viss kundkontakt vid fakturafrågor, avtalsfrågor, osv.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker tjänsten är ekonomistudent idag eller studerar liknande relevant utbildning, samt att du har viss erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du noggrann, har förmåga att strukturera ditt arbete och arbeta mot deadline samt har lätt för samarbete och gillar att ge service. Du har goda svenska och engelska språkkunskaper samt goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har arbetat i ett större ekonomi- och fakturahanteringssystem.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag, du blir anställd av PS Interim och uthyrd som konsult till vår kund. Kunden har sitt kontor i centrala Göteborg.

Uppdraget är på heltid 100 % (deltid från 80 % kan fungera) och pågår mellan vecka 25-32.

Ansökan

Du söker tjänsten via www.pspartner.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Wadenby på 0723-30 60 61 eller via mail lena.wadenby@pspartner.se

 

Rätt person på rätt plats är en självklarhet i alla framgångsrika företag. Att dessutom ha denna person på plats i rätt tid och i rätt situation är något vi sedan starten 2010 hjälpt många kunder med via vårt konsultbolag, PS Interim.

PS Interim erbjuder en snabb och effektiv lösning för att du ska få in kompetent personal när det tex uppstår luckor vid sjukskrivningar, föräldraledighet eller arbetstoppar. Våra konsulter är anställda hos oss, men jobbar på uppdrag hos dig.

Vi är ett auktoriserat bolag inom bemanning och vi har kollektivavtal med Unionen.

PS Interim har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Borås och löser därigenom bemannings och konsultbehov över hela landet. 

Inom PS Partner familjen finns också PS Recruitment för rekrytering av tjänstemän samt PS Management för rekrytering av ledare och nyckelpersoner.