Fastighetsförvaltare till KJELLBERG & MÖLLER AB

KJELLBERG & MÖLLER AB är ett familjeägt företag som förvaltar och utvecklar hyresfastigheter för privata fastighetsägare. För närvarande förvaltar vi ca 1500 bostadslägenheter i ett 60-tal fastigheter och ett antal kontors- och affärslokaler i attraktiva delar av Göteborg. Kontoret bemannas idag av sju personer.

Har du ett stort intresse för fastighetsbranschen och goda kunskaper inom fastighetsförvaltning? - Då är det kanske just dig vi söker!

Vi söker nu ännu en engagerad förvaltare till vårt team!

Arbetsbeskrivning

Hos KJELLBERG & MÖLLER präglas arbetet av prestigelöshet och lagspel i en positiv framåtanda. Innehållet i tjänsten är brett och du erbjuds ett utvecklande och ansvarsfullt arbete där du ges stor möjlighet påverka. En förvaltare hos Kjellberg & Möller har en koordinerande och viktig roll i ambitionerna att affärsmässigt och kundorienterat vårda och stärka såväl kundrelationer som värdet på de fastigheter man ansvarar för. Genom löpande och tät kontakt med våra hyresgäster upprättar du goda relationer med såväl hyresgäster som andra samarbetspartners.

I rollen som Förvaltare kommer du bl a att ansvara för:

  • Driva renoverings- och förbättringsprojekt på våra fastigheter
  • Genomförande av beslut tagna på möten med våra uppdragsgivare
  • Information till och kontakt med hyresgäster
  • Arbetsledning fastighetsservice
  • Avstämning mot budget
  • Förekommande lägenhetsbesiktningar


Kvalifikationer och egenskaper

Du har relevant eftergymnasial utbildning eller likvärdig kompetens tillsammans med några års erfarenhet av att ha jobbat med fastigheter och förvaltningsfrågor. Du har god kunskap gällande avtal, hyresjuridik och entreprenadbestämmelser.

I den här rollen fäster vi stor vikt vid att du är trygg i dig själv och din kompetens. Du är en utåtriktad lagspelare som är van vid att bygga upp och bibehålla goda relationer. Du är lyhörd för kundernas behov, du kommunicerar på ett positivt sätt och har förmåga att se affärsmässiga lösningar. Vi vill även att du är handlingskraftig och van vid självständigt arbete samt har en god förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt, starta och följa upp aktiviteter samt uppnå resultat.

B-körkort erfordras och tillgång till egen bil är en fördel.


Ansökan

För att söka tjänsten, registrera din CV tillsammans med ett personligt brev på www.pspartner.se. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Stevrell på +46 (0)708 36 61 08/ ulrika.stevrell@pspartner.se

KJELLBERG & MÖLLER erbjuder

För rätt person erbjuder vi ett utmanade och stimulerande jobb i en prestigelös organisation med ett öppet klimat och positiv framåtanda.
Vårt mål är att du både skall bidra till och få uppleva glädjen i en fortsatt tillväxt för Kjellberg & Möller. Vi ser fram emot att få välkomna dig hit!

Dela på facebook Dela på twitter Dela på linkedin Dela via mail