Javautvecklare till Exertus IT

Exertus IT AB är ett Javakonsultbolag som primärt inriktar sig på långsiktiga relationer med fokus på kundnytta. Företaget tillhandahåller därför duktiga och engagerade Javautvecklare som alla delar passionen för systemutveckling med kompromisslös kvalité. Med sin expertis överträffar våra konsulter återkommande kundens förväntningar. Vi lär oss ständigt, älskar nya utmaningar och delar gärna med oss av vår kunskap!

Just namnet Exertus är hämtat från det latinska språket och översätts bäst till beprövad, erfaren, godkänd och testad. Det tycker vi är en kort och koncis beskrivning av oss själva.

Exertus IT söker en Javautvecklare till deras team i centrala Göteborg.

Vill du arbeta med systemutveckling där du som konsult har stora möjligheter att påverka val av både kund och uppdrag? Har du ett starkt intresse och några års erfarenhet av Java?

Exertus IT:s kontor är beläget i centrala Göteborg vid Korsvägen. Du som konsult väljer uppdragen, som kan variera i tid, och du har även med dig andra erfarna utvecklare. Hur många ni är på plats beror på uppdragets omfattning men samtliga kollegor finns tillgängliga som bollplank.

Du är i centrum hos Exertus IT och det läggs mycket fokus på trivsel. Du erbjuds bland annat coachning och utbildningar skräddarsydda efter ditt behov kompletterat med generösa förmåner. Din personliga utveckling och att du får uppskattning för ditt jobb är oerhört viktigt för Exertus IT.

Ansökan Skicka med ditt CV och motivering till varför just du är rätt. För frågor kontakta rekryteringskonsult Elina Röckner på 0763055176, elina.rockner@pspartner.se eller Anna Petersson på 0761717645, anna.petersson@pspartner.se – de svarar mer än gärna på dina funderingar!

Välkommen med din ansökan!

Dela på facebook Dela på twitter Dela på linkedin Dela via mail