Junior Account Manager AKWEL Ulricehamn

Ta chansen att arbeta och utvecklas hos en av de ledande underleverantörerna till fordonsindustrin!

Arbetsbeskrivning

AKWEL tidigare Autotube i Ulricehamn söker en Account Manager, eller en Sales Representative som på sikt kan växa in i rollen som Account Manager. Ansvaret är i första hand för kunden Volvo Trucks. Arbetet innebär stort fokus på ökad försäljning och implementering av marknads- och säljprocesserna. 
Du är den primära kontakten med kunden avseende deras inköp, RFQ’s och förfrågningar i befintliga och nya behov för tekniska detaljer och produkter samt priser för dessa. Du ansvarar för och leder kommersiella förhandlingar, svarar på frågor från kund i samverkan med Production line och Costing line hos AKWEL. 

Till din hjälp har du en Sales Assistant på plats, en Sales Manager samt två kollegor på AKWEL i Varberg. Din chef finns på AKWEL i Tyskland. 

Resor i tjänsten förekommer, främst i Sverige men även inom Europa. 

Kvalifikationer och egenskaper

Du har har något års erfarenhet av försäljning eller i en utåtriktad roll med många kontaktytor, är noggrann, van Excelanvändare och kan uttrycka dig tydligt och informativt till kund samt interna kontakter. Du är ambitiös, driven och självständig samt kommunikativ. Du skriver och talar mycket god svenska och engelska, har du ytterligare europeiskt språk med dig är det meriterande.
Starkt meriterande om du har arbetat inom Automotive. 

Vi erbjuder

En spännande roll där du får ett stort ansvar, möjlighet att växa och utvecklas! På sikt om du har samma ambition som vi, kommer du ha möjlighet att utvecklas till en erfaren Account Manager. 

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Ansökan

Vi erbjuder

En spännande roll där du får ett stort ansvar, möjlighet att växa och utvecklas!

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Ansökan

Vi samarbetar med rekryteringsföretaget PS Partner i denna rekrytering. För att söka tjänsten, registrera din CV tillsammans med ett personligt brev på engelska och www.pspartner.se. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Annelie Solhage 0735-33 89 95 annelie.solhage@pspartner.se eller Katarina Czudowska 0735-17 37 89 katarina.czudowska@pspartner.se 
 

Välkommen med din ansökan! 
Intervjuer sker löpande vilket gör att PS Partner gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

AKWEL Automotive Ulricehamn, tidigare Autotube, är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. Med fabriker i Varberg och Ulricehamn uppgår omsättningen till 690 MSEK och sysselsätter ca 405 personer. 
https://akwel-automotive.com/