Kundsupport till Swisslog

Swisslog söker en kundsupport medarbetare till deras kontor i Partille. Du arbetar tillsammans med en kollega och servar både kunder och kollegor inom teknisk support. 

Huvudarbetsuppgifter;

  • Mottagning och registrering av fel och supportbehovs anmälningar

  • Kontakt med servicetekniker för att på bästa sätt hjälpa kunden

  • Registrera och administrera uppdrag, reklamationer och supportärenden

  • Övrigt förekommande administrativa uppgifter. 

Swisslog söker dig som trivs med kundsupport i en teknisk miljö. Det är viktigt att du är serviceminded, strukturerad och trivs med ordning och reda. Du sitter som navet mellan kund och servicetekniker vilket gör att du behöver trivas med att ta ansvar och se till att kunden får support. Det är även viktigt att du har mycket goda kunskaper i Excel/office-paketet.  Erfarenhet av SAP är meriterande. 

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Placering är i Partilles industriområde Brodalen. 

Ansökan

Registrera ditt CV så snart som möjligt då vi arbetar med ett kontinuerligt urval. För frågor kontakta rekryteringskonsult Caroline Nylén caroline.nylen@pspartner.se .

Swisslog designar, utvecklar och levererar marknadens bästa automationslösningar till framsynta sjukhus, lager- och distributionscentraler. Vi erbjuder integrerade system och tjänster från en enda källa – från rådgivning och design till implementering och livslång kundservice. Bakom företagets succé finns ca 2 500 anställda runt om i världen som hjälper kunder i mer än 50 länder. Huvudkontoret finns i Buchs/Aarau, Schweiz. Swisslog finns på den nordiska marknaden som en stark lokal aktör med ca 350 anställda i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Besök oss gärna på www.swisslog.com/wds_sverige.

Swisslog är en del av KUKA-gruppen, som är en ledande global leverantör av intelligenta automationslösningar. 
www.kuka.com