Lönekonsulter för kunds räkning

Kom och jobba tillsammans med ett härligt gäng lönekonsulter i Göteborg

 

Vi söker för kunds räkning lönekonsulter med placering i centrala Göteborg. Du kommer bli anställd hos vår kund. Du kommer få möjlighet att utveckla dig inom ditt gebit och ständigt utbildas för att vässa dina kunskaper inom ditt specialistområde.

Som lönekonsult besitter du specialistkunskap inom löneområdet och tar därför ett helhetsansvar för vår kunds externa kunders lönearbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 

  • Eget kundansvar för dina kunder
  • Arbeta konsultativt och rådgivande, både till kund men även till dina kollegor
  • Ansvara och genomföra lönekörningen för dina kunder
  • Hantera tolkning av kollektivavtal, personalpolicys och hantera reseräkningar mm
  • Arbeta aktivt för att vidareutveckla vår kunds processer och sätt att arbeta
  • Svara på frågor från dina kunder och deras anställda, både lön och HR relaterade frågor
  • Aktivt bidra till företagets strategi

 

Vem är du?

Vi ser att du har minst ett års erfarenhet av kvalificerat arbete inom lön. Du har en god ansvarskänsla och viljan att alltid ge den bästa servicen. Personliga egenskaper som vi och våra kunder uppskattar är att du ser dig som noggrann, ansvarsfull samt att du är proaktiv, initiativtagande och en lagspelare. Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska.

 

Ansökan

Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Filipa Rodrigues Simoes på 0763–109758 och filipa.rodrigues@pspartner.se eller Ulrika Stevrell på 0708–366108 och ulrika.stevrell@pspartner.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

PS Partner rekryterar tjänstemän och specialister och har gedigen erfarenhet av rekryteringsbranschen.

PS Partner står för en helhet och ett nära samarbete i varje process där kompetens skall tillföras, vare sig det är via rekrytering, konsultinsats eller ledarutveckling.

Vi vet att behovet av kompetens varierar över tid och vi vet också att det finns många faktorer inblandade. Vi strävar därför efter långsiktiga relationer för att på bästa sätt hjälpa våra kunder till proaktivitet, lönsamhet och framgång. Det kan handla om att lägga en plan för utveckling av intern personal, säkerställa strukturkapital, successionsordning eller leda workshops & event för att kontinuerligt locka utmanare till företaget.

Oavsett vad, gör vi alltid vårt yttersta för att alla parter ska se den långsiktiga nyttan.

PS Partner startades 2010 och har idag kontor i Göteborg, Stockholm och Borås. 

Inom PS Partner familjen finns vårt snabbfotade konsultbolag PS Interim, PS Management för chefsrekrytering, PS Leadership för coaching och ledarutveckling samt PS Tech för Reverse Recruitment inom IT/ Teknik.