Mekanikkonstruktör till Elpanneteknik

Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som mekanikkonstruktör på ett entreprenöriellt bolag med goda möjligheter att ta ansvar över produktutveckling av pannor, tryckkärl och ackumulatorer.

Arbetsbeskrivning

Som mekanikkonstruktör på ELP kommer du att arbeta med utveckling och konstruktion för pannor och anläggningar i Sverige såväl som i Norden, Europa och Asien. Du är med i hela system- och detaljkonstruktionsprocessen; Från beräkning, ritning och konstruktion av låg- och högspänningspannor, ackumulatorer, tryckkärl, pannkroppar och rörsystem. Vidare kommer du att ansvara för att ta fram produktionsunderlag för underleverantörer både i Sverige och utomlands samt säkerställa dessa.  Du blir en viktig kontaktperson i dessa frågor. I arbetet ingår också dokumentationsarbete.

Initialt arbetar du mer hands-on för att på sikt arbeta mer med produktutveckling.

Vi söker dig som har

  • Har eftergymnasial utbildning inom mekanisk konstruktion och har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Har god datorvana och har goda kunskaper i Officepaketet
  • Har kunskap och erfarenhet av att arbeta i CAD-program
  • Talar och skriver obehindrat på engelska 

Det är meriterande om du har erfarenhet av konstruktion av tryckkärl.

Egenskaper 

Som person är du social och kommunikativ då du i rollen kommer har många olika kontaktytor. Du trivs med att samarbeta med både projektledare, säljare och andra roller, både internt och externt. Du är självgående och flexibel med en förmåga att vara effektiv även när förutsättningarna förändras.

Ansökan

Elpanneteknik samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. 

Du söker tjänsten via www.pspartner.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvariga Elin Mankert, elin.mankert@pspartner.se alt Caroline Nylén, caroline.nylen@pspartner.se

Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart du kan.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om Elpanneteknik

ELP (Elpanneteknik) är en världsledande leverantör av elektriska pannor för industriella och marina applikationer med Kina som huvudmarknad, där de ersätter kol och fjärrvärme med elvärme.

Företaget präglas av stark entreprenörsanda, engagemang och driv. Med visionärt ledarskap uppmuntrar ELP till kreativitet, effektivitet i projektledning, kostnadseffektivitet, personligt ansvar, teknisk kärnkompetens, långsiktiga relationer och kundnöjdhet. Genom detta främjar ELP innovation och hållbarhet där grön teknologi blir allt viktigare i samhället.

För att förbättra kundservice och minska miljöpåverkan fokuserar ELP på integration med lokala partners samtidigt som man agerar  global leverantör.