Projektledare till Centriair

Vill du jobba i ett snabbväxande bolag som levererar lösningar som ger minskade koldioxidutsläpp? Vill du få stort eget ansvar och arbeta direkt mot både svenska och utländska kunder?

Centriair söker en projektledare som ska förstärka deras projektteam för industriella luftreningssystem med placering i Göteborg. Du arbetar dels med kända tekniska lösningar, men även med att omsätta resultat från deras utveckling i verkligheten. Tjänsten innefattar resor till kunder i Sverige samt Europa. Är du intresserad av en omväxlande tjänst som erbjuder projektledning kombinerat med teknisk problemlösning, då är du troligtvis den person vi söker.

Arbetsuppgifter

 • Leda, planera och genomföra projekt till färdig anläggning.
 • Ansvara för att projektmål avseende tid, kostnad och kvalité uppnås.
 • Inköp av utrustning.
 • Skapa och följa upp projektplaner, budgetar, resursbehov, tekniska utvärderingar, riskanalyser, projektrapporter, etc.
 • Delta på site för att koordinera montage och installation.
 • Tester och mätningar hos kund.
 • Ge input och stöd till utveckling av projekthanteringsverktyg och processer inom företaget.
 • Samarbeta med andra projektledare samt övriga kollegor och utbyta bästa praxis.

Dina kvalifikationer

 • Civilingenjör alternativt högskoleingenjör eller motsvarande.
 • Minst 5 års relevant erfarenhet från energi-, livsmedels-, vatten/avlopp eller processindustrin.
 • Flytande i svenska och engelska språket, i både tal och skrift är ett krav
 • Erfarenhet av projektstyrningsmodeller och kunskap i MS Project är meriterande
 • Erfarenhet av processdesign, konstruktion innehållande rör/ventiler och/eller mekanisk konstruktion är meriterande. Även El och Automation, samt byggnation inom industrisektorn.
 • Erfarenhet av site installation inbegripande strukturstål, mek montage, eldragning mm.

Din profil

Du är kommunikativ och samarbetar gärna med både medarbetare, underleverantörer och kunder. Du är driven och välorganiserad, med en god förmåga att prioritera och planera. Dina erfarenheter har gjort dig kostnads- och kvalitetsmedveten och du är van vid att ta självständiga beslut. Centriair befinner sig i en scale-up fas, varför du behöver vara prestigelös angående arbetsuppgifter och roller. Rollen kräver därmed en skicklig och dynamisk person med god praktisk erfarenhet och förståelse för både den kommersiella och tekniska sidan av projekt. Du kan och vill göra skillnad – och bidrar på så sätt till att utveckla företaget.

Vad kan vi erbjuda dig?

Centriair har en stark entreprenöriell kultur med fokus på resultat, de förväntar sig att våra medarbetare tar ett stort eget ansvar, men lägger samtidigt stor vikt på att ha en arbetssituation med variation och glädje. De kan erbjuda spännande arbetsuppgifter i en liten snabbt växande organisation som levererar lösningar i den absoluta tekniska framkanten. Du får stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas vidare inom bolaget. För att snabbt få in Dig i verksamheten så har de ett introduktionsprogram. Där ingår besök hos underleverantörer, kunder, mm och ska snabbt ge en god överblick av vår verksamhet.

 

Är du intresserad? Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2019-03-30. 

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult, Anna Petersson, på anna.petersson@pspartner.se. 

 

Centriair är ett företag som levererar system för rening av luft och processgaser från våra kunders verksamhet. Bolagets övergripande vision är att ersätta reningstekniker som bygger på förbränning, med energieffektiva ”kalla” reningslösningar. Våra produkter bidrar på så sätt till att andra kan producera sina varor mer miljöriktigt och klimatsmart!

Dagens huvudnischer är industriell livsmedelproduktion samt biogasproduktion och vi arbetar med ett antal multinationella kunder inom dessa nischer. Vi startade 2007 och har sedan starten vuxit lönsamt med minst 50% per år utan extern finansiering. Besök oss på www.centriair.se