Redovisningsekonom till PS Interim

Vi söker för kunds räkning en kvalificerad redovisningsekonom som tycker om att se helheten i ekonomiarbetet. 

Arbetsbeskrivning

Du arbetar främst med bokföring, avstämningar, månads- och årsbokslut, årsredovisningar, momsrapportering, konsolidering och rapportering.

Kvalifikationer

Du har flera års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll sedan tidigare, gärna i en internationell miljö och med projektredovisning. För att klara av tjänsten ska du ha utbildning motsvarande högskola eller universitet inom ekonomi. Du har förmågan att strukturera och planera ditt arbete, är resultat- och lösningsorienterad även under stressade situationer. Som person är du ödmjuk, hjälpande och förstår vikten av en hög servicenivå. 

Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Vi utgår från att du har goda kunskaper i Excel och dessutom erfarenhet av att arbeta i ett större affärssystem. 

Tjänsten

Du blir anställd som konsult i PS Partners konsultbolag PS Interim. Anställningen är på heltid och med start så snart som möjligt. Uppdraget är ett långsiktigt uppdrag och kan för rätt person övergå till vår kund. Placering i Göteborg.

Ansökan 

För frågor, kontakta rekryteringskonsult Lena Wadenby på +46 (0)723 30 60 61 alt. lena.wadenby@pspartner.se

 

 

Rätt person på rätt plats är en självklarhet i alla framgångsrika företag. Att dessutom ha denna person på plats i rätt tid och i rätt situation är något vi sedan starten 2010 hjälpt många kunder med via vårt konsultbolag, PS Interim.

PS Interim erbjuder en snabb och effektiv lösning för att du ska få in kompetent personal när det tex uppstår luckor vid sjukskrivningar, föräldraledighet eller arbetstoppar. Våra konsulter är anställda hos oss, men jobbar på uppdrag hos dig.

Vi är ett auktoriserat bolag inom bemanning och vi har kollektivavtal med Unionen.

PS Interim har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Borås och löser därigenom bemannings och konsultbehov över hela landet. 

Inom PS Partner familjen finns också PS Recruitment för rekrytering av tjänstemän samt PS Management för rekrytering av ledare och nyckelpersoner.