Sales Account till AKWEL Ulricehamn

AKWEL Ulricehamn, tidigare Autotube, är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. Med fabriker i Varberg och Ulricehamn uppgår omsättningen till 630 MSEK och sysselsätter ca 380 personer.
https://akwel-automotive.com/

Ta chansen att arbeta och utvecklas hos en av de ledande underleverantörerna till fordonsindustrin!

Arbetsbeskrivning

AKWEL tidigare Autotube i Ulricehamn söker en Sales Account, med ansvar i första hand för kunden Volvo Trucks. Arbetet innebär stort fokus på ökad försäljning och implementering av marknads- och säljprocesserna.
Du är den primära kontakten med kunden avseende inköp, RFQ’s och förfrågningar i befintliga och nya behov för tekniska detaljer och produkter samt priser för dessa. Du ansvarar för och leder kommersiella förhandlingar, svarar på frågor som rör reklamationer från kund i samverkan med Production line och Costing line hos AKWEL.

Till din hjälp har du en Sales Assistant på plats samt en Sales Manager, och två kollegor på AKWEL i Varberg. Din chef finns på AKWEL i Tyskland.

Regelbundna möten sker tillsammans med Varbergsfabrikens Sales Organisation samt din chef, i Varberg, för att ta del av nyheter, utbyta kunskap och erfarenheter.

Resor i tjänsten kan förekomma, främst i Sverige men även inom Europa.

Kvalifikationer och egenskaper

Du har flera års erfarenhet av kvalificerad försäljning och förhandling med goda försäljningsresultat. Du är van vid många kontaktytor, är noggrann, van Excelanvändare och kan uttrycka dig tydligt och informativt till kund samt interna kontakter. Du är ambitiös, driven och självständig samt kommunikativ. Du skriver och talar mycket god svenska och engelska.
Högt meriterande om du har arbetat inom Automotive och industriell försäljning.

Vi erbjuder

En spännande roll där du får ett stort ansvar, möjlighet att växa och utvecklas!

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi samarbetar med rekryteringsföretaget PS Partner i denna rekrytering. För att söka tjänsten, registrera din CV tillsammans med ett personligt brev på engelska och www.pspartner.se. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Katarina Czudowska 0735-173789 eller Annelie Solhage 0735-3389995.
katarina.czudowska@pspartner.se annelie.solhage@pspartner.se

Välkommen med din ansökan!
Intervjuer sker löpande vilket gör att PS Partner gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Dela på facebook Dela på twitter Dela på linkedin Dela via mail