Servicetekniker till Stockholm

Swisslog söker en servicetekniker till Stockholm!

Swisslog söker dig som tycker om teknik och kundkontakt och har några års erfarenhet av elektromekaniskt fältservicearbete. Arbetet som servicetekniker inom Swisslog innebär förebyggande och avhjälpande service på automatiserade varulagerlösningar ute på deras kundsiter. Swisslog har en etablerad serviceorganisation och deras produktsortiment innehåller allt från staplingskranar, rullbanesystem till autotruckar i Norden. Arbetet är självständigt samtidigt som du har nära kontakt med dina kollegor i Norden. Regelbundna resor inom Skandinavien är vanligt eftersom vi verkar på en internationell marknad med en mängd olika kontakter. 

Arbetsuppgifter 
Utföra förebyggande underhåll enligt avtal hos kund
- Rycka ut till kunder för korrigerande åtgärder
- Utvärdera och lösa problem
- Reparation, test och underhåll av utrustning
- Bistå med installation av utrustning
- Övervaka produkternas prestanda
- Ge kunderna regelbundna rapporter och återkoppling på deras önskemål
- Utveckla och bibehålla relationer med kunder 
- Ge feedback och föreslå framtida förbättringar, produktutveckling och funktioner

Kompetens
Teknisk- och/eller yrkesexamen är lämpligt för att förstå och serva automatiserad logistikutrustning
- God förståelse av datorer och datorstyrd utrustning 
- Hög teknisk kompetens i felsökning av mekanisk och elektronisk utrustning samt PLC-programvara
- God förmåga att kommunicera i svenska och engelska i tal och skrift i kombination med god vana av MS Office.

Personlighet
Vi söker dig som är som är stresstålig och har god hand med kunder. Du behöver vara flexibel då det ibland kan uppkomma arbete på annan ort med kort varsel. Som person är du självgående, driven och har en förmåga att kunna samarbeta med olika typer av människor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande självständigt arbete. 

Placering

Swisslog söker en servicetekniker till Stockholmsregionen. Detta är en resande tjänst så B-körkort är ett krav för tjänsten.

Swisslog erbjuder

  • Stor möjlighet till kompetensutveckling och intressanta karriärvägar, även internationellt.
  • Ett jobb med stor variation och intressanta arbetsuppgifter och tydliga personliga mål kopplade till företagsstrategierna.
  • Frihet under eget ansvar.
  • Gott arbetsklimat och uppskattade ledare.
  • Högt kund- och affärsfokus.
  • Ett företag som vi är stolta över, med en företagskultur baserat på kärnvärdena Clarity, Commitment, Competence och Collaboration (läs mer om våra kärnvärden http://www.swisslog.com/index/home/crp-core-values.htm).  

Ansökan

Swisslog samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. För frågor kontakta rekryteringskonsulten Caroline Nylén på caroline.nylen@pspartner.se .  Vi arbetar med ett löpande urval, så sänd in din ansökan så snart som möjligt.

 

Swisslog designar, utvecklar och levererar marknadens bästa automationslösningar till framsynta sjukhus, lager- och distributionscentraler. Vi erbjuder integrerade system och tjänster från en enda källa – från rådgivning och design till implementering och livslång kundservice. Bakom företagets succé finns ca 2 500 anställda runt om i världen som hjälper kunder i mer än 50 länder. Huvudkontoret finns i Buchs/Aarau, Schweiz. Swisslog finns på den nordiska marknaden som en stark lokal aktör med ca 350 anställda i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Besök oss gärna på www.swisslog.com/wds_sverige.

Swisslog är en del av KUKA-gruppen, som är en ledande global leverantör av intelligenta automationslösningar. 
www.kuka.com