Tech Recruiter till PS Tech

Är du vår nästa Tech Recruiter ?

Inom affärsområdet PS Tech arbetar vi framgångsrikt med Reverse Recruitment. Vi bygger nätverk med vassa talanger intresserade av möjligheter inom IT & Teknik som vi matchar mot passande företag. Vår affär inom PS Tech växer snabbt och vi får nya förfrågningar från såväl kunder som kandidater inom IT och Teknik över hela landet, i små som stora bolag.

Vi söker dig som vill vara med och bygga vidare på vårt senaste affärsområde inom PSPartner, PS Tech, tillsammans med oss, i rollen som Tech Recruiter.

Du kommer ha ansvar för kunder och kandidater vilket innebär att Du måste drivas av ett genuint intresse för människor och lyckade affärer.

Du har en mycket god förmåga att förstå våra kandidaters önskemål vad gäller karriär, utveckling och arbetsgivare för att sedan ha lika stor förståelse för våra kunders behov, affär och uppdrag. Ditt nätverk är som störst inom IT &Teknik och du har ett smart arbetsflöde inom search som du vill fortsätta utveckla. Du har ett stort tekniskt intresse och har någon form av högskoleutbildning.

Det allra viktigaste - Du drivs av ”The perfect match”, precis som vi.

Klicka in din CV och ditt varför - så ringer vi! För frågor kontakta regionschef Gabriella Christiansen 070 090 59 58, gabriella.christiansen@pspartner.se eller PS Tech ansvariga Ana Shontova Ana.Shontova@pspartner.se.

 

 

PS Partner rekryterar tjänstemän och specialister och har gedigen erfarenhet av rekryteringsbranschen.

PS Partner står för en helhet och ett nära samarbete i varje process där kompetens skall tillföras, vare sig det är via rekrytering, konsultinsats eller ledarutveckling.

Vi vet att behovet av kompetens varierar över tid och vi vet också att det finns många faktorer inblandade. Vi strävar därför efter långsiktiga relationer för att på bästa sätt hjälpa våra kunder till proaktivitet, lönsamhet och framgång. Det kan handla om att lägga en plan för utveckling av intern personal, säkerställa strukturkapital, successionsordning eller leda workshops & event för att kontinuerligt locka utmanare till företaget.

Oavsett vad, gör vi alltid vårt yttersta för att alla parter ska se den långsiktiga nyttan.

PS Partner startades 2010 och har idag kontor i Göteborg, Stockholm och Borås. 

Inom PS Partner familjen finns vårt snabbfotade konsultbolag PS Interim, PS Management för chefsrekrytering, PS Leadership för coaching och ledarutveckling samt PS Tech för Reverse Recruitment inom IT/ Teknik.