Teknisk säljare till Malthe Winje Automation

Malthe Winje Automation AB växer och söker nu en komponentsäljare inom belysning med mellansverige som bas.

I rollen som komponentsäljare bör du:

  • Vara tekniskt kunnig, affärsinriktad som person och trivas med att utveckla befintliga och nya kundrelationer.
  • Vara uppdaterad gällande konkurrenssituation och marknadsutveckling.
  • Kunna hantera budget och resultatansvar.
  • Upprätta och genomföra handlingsplaner för att nå uppsatta mål.
  • Stimuleras av att arbeta i projektform.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett erfarenhet av teknisk försäljning, gärna av belysningsprodukter eller belysningsstyrsystem. Du är van vid att arbeta aktivt och självständigt med planering och uppföljning av kundbesök. Du har minst en eftergymnasial utbildning inom el/teknik eller liknande. Du är duktig inom Officepaketet och har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande är om du har god förståelse för försäljning av belysning.

Som person är du lyhörd, positiv, prestigelös och förtroendeingivande. Du trivs i sociala sammanhang och har en entusiasm som smittar av sig. Du har också mycket god förmåga att skapa långsiktiga relationer och är affärsmässig i ditt sätt att tänka. Du har dokumenterat goda säljresultat och är van att arbeta självständigt och med stort driv och engagemang.

Du rapporterar till försäljningsansvarig.

Detta är en resande tjänst med cirka 100 resdagar om året, ett krav för tjänsten är därför att du har B-körkort och bör kunna resa relativt obehindrat. När du inte reser är placeringsorten Norra Stockholm/Upplandsväsby. 
                  

Ansökan

För att ansöka gå in på www.pspartner.se, klicka in på annonsen och registrera ditt CV med ett personligt brev. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsulter Madeleine Gyllenpalm på madeleine.gyllenpalm@pspartner.se alt. 073-366 32 44 eller Helen Lagergren på helen.lagergren@pspartner.se alt 073-503 56 38

Vi ser fram emot din ansökan!

Malthe Winje Automation AB ingår i ett privatägt holdingbolag som grundades i Norge 1922 av familjen Winje och har sedan dess funnits på den norska marknaden. Förutom i Norge och Sverige har koncernen även företag i Finland, Estland, Lettland, Frankrike och Kina. Idag marknadsför och säljer man automations- och installationsprodukter och tjänster med en omsättning på ca 500 miljoner svenska kronor.