VD till Inkubatorn i Borås

Är du redo för att ta vid?

Henrik Jansson som verkat som VD hos Inkubatorn i Borås under 10 års tid har fått en ny spännande utmaning, därför söker vi en ny VD som är redo att ta vid. Kanske är det du? Tillsammans med ett fantastiskt team om 7 medarbetare kommer du fortsätta utveckla verksamheten och arbeta för tillväxt och näringslivsförnyelse samt främja skapandet av nya kunskapsintensiva företag i Sjuhäradsregionen.

Ditt uppdrag blir att verka för ett ännu mer utåtriktat Inkubatorn, förstå erbjudandet, vara modig och ta plats både i det offentliga rummet och i privata sammanhang. Positionera Inkubatorn som nummer ett i Sverige för Startups inom Textil och Tech. Nå och skapa fler och större nätverk, få ut kunskapen om möjligheterna hos Inkubatorn i Borås. Allt detta gör du tillsammans med dina medarbetare och externa aktörer.

Vi söker dig som har drivkraft, goda ledaregenskaper och är tydligt utvecklingsorienterad. Du har förståelse för demokratins spelregler. Du är lojal med uppdraget, är kommunikativ och har ett förtroendegivande förhållningssätt. Du står stadigt, är tålmodig och uthållig.

Du har en akademisk examen och förstår att det är nödvändigt med både teori och process. Du är intresserad av att bygga starka samarbeten med såväl dina medarbetare, entreprenörer, finansiärer och uppdragsgivare.

Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering.

För frågor kontakta rekryteringskonsult Katarina Czudowska, katarina.czudowska@pspartner.se 0735-17 37 89 eller Annelie Solhage, annelie.solhage@pspartner.se 0735-33 89 95

Varmt välkommen att ansöka endast via pspartner.se med registrerat CV

Sista ansökningsdag 21 maj 2019

Inkubatorn i Borås erbjuder människor med innovativa affärsidéer stöd för att utveckla företag. Den främsta uppgiften är att erbjuda skräddarsydd affärsutveckling, finansieringsmöjligheter, kontorslokaler, samt olika kund- och investerarnätverk.

Det finns idag ca 40 företagsinkubatorer i Sverige. I Boråsregionen är verksamheten en satsning på nya företag som bidrar till samhällsutvecklingen, både i regionen och nationellt. Inkubatorn i Borås stöttar regionens entreprenörer kring teknikbaserade affärsidéer samt är Sveriges främsta affärsutvecklingspartner för textil- och modebranschrelaterade startups.
https://ink-boras.se/