Välkommen Anna Karin – bättre sent än för sent!

Vi släpar lite med de interna nyheterna, det är då helt klart men en nyhet vi internt inte har missat alls är vårt tillskott av vår CFO, Anna-Karin Olsson!

Det händer i vanlig ordning MÄNGDER hos oss och som ett resultat av det så har Anna-Karin anslutit till gänget, vilket vi är otroligt glada för. Så härligt med ännu en positivitetsinjektion och vi hälsar henne varmt välkommen!

Anna-Karin har en utbildning inom personal- och organisationsområdet men har under de senaste 20 åren haft befattningar som controller och ekonomiansvarig främst inom fastighets-, bygg- och entreprenadbranschen. Närmast kommer hon från NS Norisol Sverige AB, ett danskägt entreprenad företag, där hon arbetade som Controller för det svenska bolaget.

På PS Partner arbetar Anna-Karin som CFO och stöd vid managementrekryteringar inom sitt specialistområde, ekonomi.

Anna-Karin är en ansvarsfull, analytisk och noggrann medarbetare med helikopterperspektiv som utifrån sin roll arbetar med kunden i fokus. Är fokuserad när det behövs men har också nära till skratt och tid för kunder och kollegor.

Anna-Karin är även hundägare och faller kontorshunden Elsa väl i smaken när matte inte är på plats. En grymt bra rekrytering med andra ord.

Vårt varmaste välkommen än en gång!