Välkommen Frida till PS Partner!

Frida Olsson har precis börjat som Senior konsult med fokus på interimsmarknaden hos oss på PS Partner. 

För det första måste vi säga att vi är väldigt glada över att få hälsa dig välkommen till oss. För det andra vill vi passa på att ställa några frågor till dig!

Varför valde du att börja hos oss?

– Jag vill helt enkelt jobba på ett företag med tydliga värderingar och en bra företagskultur. Det berikar mig verkligen att få jobba affärsnära med kunder och kandidater och att nu få lägga fullt fokus på en organisation som PS Partner känns fantastiskt roligt!

Vi ser oss som kandidaternas byrå, vad betyder det för dig?

– Kandidatmötet är något som jag verkligen brinner för, att hitta vad som driver en person och sen matcha det mot en roll där de kan nå sin fulla potential. Den känslan är oslagbar! En rekryteringsbyrå som sätter kandidaterna främst skapar positiva resultat för alla parter i en process. Det är vår roll att hitta rätt kandidat och få fram dess styrkor inför mötet med arbetsgivaren. Kandidaterna skall känna sig trygga med oss och få korrekta råd och tydlig information genom hela processen, vare sig det blir en anställning eller inte.  

Vad har du för tips till alla våra kandidater?

– Var tydlig och ärlig med din kompetens och din ambition. Visa ditt engagemang, läs på och ställ frågor. Säkerställ också att arbetsgivaren matchar dina värderingar och förväntningar.

Vad gör kandidaten för att nå fram till dig?

– Ring mig gärna, jag tar mig alltid tid för ett samtal eller ett möte. Jag uppskattar ödmjuka och genuina människor för att kunna bygga en långsiktig relation. 

Vår kanske största utmaning som rekryterare är matchningen mellan person och organisation. Det ser jag fram emot att få utvecklas och utveckla med PS Partner! 

Varmt välkommen till oss Frida!