Interim

Rätt person på rätt plats är en självklarhet i alla framgångsrika företag. Att dessutom ha denna person på plats i rätt tid och i rätt situation är något vi har arbetat med dedikerat sedan starten 2010.

PS Interim erbjuder en snabb och effektiv lösning för att du ska få in kompetent personal när det tex uppstår luckor vid sjukskrivningar, föräldraledighet eller arbetstoppar.

Vi jobbar även med expresstillsättningar och hyrköp. Det kan vi göra för att vi hela tiden ser till att träffa många bra människor.

Men, den allra viktigaste anledningen till att ni skall välja oss är att våra konsulter är hjärtat i PS Interim. Vi är rädda om varandra och vi arbetar därför nära våra konsulter, är ofta ute och stämmer av så att allt är bra för både konsult och er och håller vår relation levande i det dagliga arbetet. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag med kollektivavtal med Unionen.

Att bli interimskonsult är ett vanligt karriärsteg och konsultmarknaden växer snabbt. Är du en av dem som vill gå från anställning till konsultroll är du alltid välkommen att höra av dig till oss för ett samtal eller förutsättningslöst möte.  Hör av dig till oss så berättar vi mera.