PS Partner

Om oss

Vad gör vi?

Vi strävar alltid efter att finna “the perfect match”.

Rätt person i rätt tid för rätt organisation och rätt organisation för rätt individ i rätt tid.

Vilka är vi?

Vi vet att vi gör bäst nytta när vi förstår både människan och organisationen. Förståelsen att den ena inte kan växa utan den andra innebär att vi arbetar lika nära våra kandidater som våra uppdragsgivare i strävan efter den perfekta matchningen.

"The search for the perfect match"

Vi är kandidaternas byrå…

Vi är kandidaternas byrå…

Hos oss får du möta människor som sätter relationen i fokus. Vi finns här när du vill söka dig mot nya attraktiva uppdrag eller endast utforska idén om framtida utmaningar i ett förutsättningslöst möte.

…och uppdragsgivarens partner

…och uppdragsgivarens partner

Vi vill vara en långsiktig affärspartner. Med ett affärsorienterat fokus vill vi arbeta nära våra uppdragsgivare för att förstå vad deras verksamhet behöver för att möta stundande utmaningar och kapitalisera på framtida möjligheter.

Våra värdeord

I en position där vi kan göra skillnad i människors liv och påverka organisationers framtid blir visionen viktigare än någonsin. Vi vill vara en partner som vågar arbeta för det vi anser är viktigt. Vi vill vara en partner som ser människan bakom kandidaten.

Vi vill vara en partner som gör skillnad. Vi vill vara MERA.

MOD

Vi har modet att utmana oss själva, våra kandidater/konsulter och våra uppdragsgivare i strävan efter att hitta den perfekta matchningen. Genom att våga gå bortom traditionella strukturer och utmana förlegade idéer om kompetensförsörjning vill vi vara en modern partner för både kund och kandidat. Både i möte och processer.

Engagemang

Vi vet att vi aldrig är bättre än summan av vår sista matchning. Att finna den perfekta matchningen mellan kandidat och uppdragsgivare är det mål vi söker att uppnå varje dag i vårt arbete vilket kräver engagemang. Tid att lyssna, tid att förstå, tid att hela tiden utvärdera oss själva och hur vi kan bli lite bättre imorgon. Lessons learned.

Respekt

För oss är respekt grundläggande i allt vi gör. Både respekten inför kandidater/konsulter, deras levnadshistorier, deras mål, utmaningar, frågor och kunskap. Att alltid lyssna in och respektera våra uppdragsgivares behov och utmaningar är en grundläggande förutsättning för att tillsammans kunna bilda ett värdeskapande partnerskap. Lika viktigt är det att vi som arbetar tillsammans uppskattar våra olikheter och hela tiden arbetar för att göra varandra bättre. Vi dömer inte.

Aktivitet

För PS är aktivitet viktigt. För oss innebär aktivitet att vi varje dag gör ett aktivt val att gå till ett arbete som vi älskar och där vi gör skillnad. Vi gör ett dagligt val att vara proaktiva, att vara relevanta och vara aktiva i vårt sätt att arbeta i våra processer. Vi delar även övertygelsen om vikten av fysisk rörelse och mental aktivitet i vardagen. Vi älskar att träffa människor, och det ser vi till att göra så mycket vi kan.

Kontakta oss!
Följ oss på sociala medier