Om oss

PS Partner – För ett långsiktigt partnerskap

Pusselbitarna faller på plats. I tur och ordning. Allt började i Dalsland för 46 år sedan. Då föddes Anna Jonasson. En reflekterande, lillgammal tjej, som oavsett utmaning alltid tänkte – det borde gå. I skolan, på fotbollsplanen, aldrig riktigt nöjd förrän hon kände att hon hade givit allt. Såg möjligheter hos alla, i framtiden. Drömmen låg bortanför Ellenö. 19 år gammal flyttade Anna till Göteborg och på den vägen är det. Efter magisterutbildning lockade Europa. Ett arbete som platschef gav första inblicken av ”rätt person på rätt plats”.

Via bemanningsbolag, rekryterare, anställd VD, utomlandsvistelse, familjebildning blev det glasklart. Att bygga ett bolag som bygger på långsiktighet tillsammans – partnerskap. PS. 2010 startade PS Partner och började rekrytera tjänstemän. Snart kom frågan om hjälp med konsultlösningar. Jo, det klart. Det kan vi. Det gjorde vi. Sedan kom ledar rekryteringar, ”ni känner ju oss och vet vad vi behöver” – ja, det gjorde vi och det kan vi. Ju fler rekryteringar vi genomförde, desto mer såg vi behovet av att kunna ge personal och kandidater en verktygslåda av ledartrix. Vi kunde inte finna en bra, effektiv ledarutveckling som passade det vi behövde, så vi satte ihop en egen. Som blev bra. Vi insåg att vi behövde detta i större format, kartläggningar, utvärderingar av ledningsgrupp, coachning och utveckling.

Vi startade PS Leadership. Vi lyssnar, utvärderar och skapar. Tillsammans. I Partnerskap. Tech/IT behovet blev starkare och positionerna svårare och svårare att fylla. Vi behövde agera på annat sätt. Vi anställde dataanalytiker, skapade AI verktyg, för att på bästa sätt kunna hjälpa våra kunder. PS Tech skapades. Det är så vi arbetar. Lyssnar, utvärderar och skapar. Vår resa bygger på vår personal som genom Mod, Engagemang, Expertis, Respekt för alla människor, Aktivitet och Ansvar, gör underverk varje dag. Tillsammans lyckas vi, kandidater, kunder, medarbetare och samarbetspartners. Vi kommer alltid att fortsätta utveckla och utvecklas. Tillsammans. Vill du vara med? Maila mig direkt på anna.petersson@pspartner.se

Våra produkter:
PS Recruitment – PS Management – PS Leadership – PS Interim
PS Tech