Om oss

PS Partner – För ett långsiktigt partnerskap

Vi drivs av den perfekta matchningen.

Efter alla år inom rekrytering och bemanning har vi blivit övertygade om att vi gör bäst nytta när vi förstår både organisation och människa. När vi förstår vilka möjligheter som erbjuds och genom det ser vad som hjälper organisationen att lyckas – då 1+1=3.

Det är vår mission – Finding the perfect match.

Vi vill vara en långsiktig partner i kundens affärs- och organisationsutveckling genom att erbjuda vår kompetens inom entreprenörskap, personal och ledarskap. Genom att vi gör det blir vi det självklara valet för människor som vill gå vidare och förändra sin professionella utveckling i arbetslivet. Vi blir det självklara valet för företag som vågar tänka utanför boxen för att hitta rätt person till rätt plats och som ser samarbete som det viktigaste för att lyckas.

PS Partner 

PS Partner är ett rekryteringsbolag som har verkat i Norden sedan 2010. Ägare Anna Petersson har arbetat med rekrytering och bemanning sedan 2000. Anna startade som konsultchef och rekryterare på Manpower 2001 och arbetade till större del med chef/tjänstemanna rekryteringar inom offentlig verksamhet från 2002. 2010 startade Anna PS Partner för att arbeta långsiktigt med kompetenstillförsel, som en helhets partner till kunderna och kandidaterna. Fokus har alltid varit att träffa människor som söker nya utmaningar parallellt med att matcha för kund rätt i rätt tid.

PS Partner med dotterbolag har konsulter med bred kompetens från små tillväxtbolag till globala organisationer.

PS Partner rekryterar och bemannar positioner såsom VD, styrelseledamöter, ledare och specialister och har kontor i Göteborg, Stockholm & Malmö.

MERA

Är våra de ord som vi har summerat styr vad vi gör varje dag;

Mod

Engagemang & Expertis

Respekt

Aktivitet