Om oss

PS Partner –ett långsiktigt och värdeskapande partnerskap

Vi levererar perfekta matchningar – för både kandidat och uppdragsgivare.

På PS Partner vet vi att vi gör bäst nytta när vi förstår både människan och organisationen. Genom att inse och ta vara på möjligheterna hjälper vi både våra kandidater och våra uppdragsgivare att lyckas. Med PS Partner blir 1 + 1 plötsligt 3.

Vi är kandidaternas byrå – och uppdragsgivarnas partner

Våra kandidater är vårt mest värdefulla kapital, vår största tillgång, resurserna som får oss och våra uppdragsgivare att växa. Genom vårt omfattande nätverk har vi skapat en stark position som den bästa karriärstegen för alla som vill ha mer ut av sitt arbetsliv. De kandidater som vänder sig till PS Partner möts inte bara av vår vilja att skapa den perfekta matchningen, de får också del av vår kunskap, vårt nätverk och vårt stora engagemang. För dig som kandidat är PS Partner den enda kompetenspartner din karriär behöver – oavsett om det gäller ett aktuellt uppdrag eller om du bara vill glänta på dörren mot framtiden.

Vårt uppdrag – Den Perfekta Matchningen

Vi är en både snabbrörlig och långsiktig partner till våra uppdragsgivare. Genom att vi sätter oss in i varje enskild uppdragsgivares behov och affärsmodell så kan vi leverera rätt kandidater och vara en helhetspartner genom hela processen. Vårt stora engagemang och ständiga fokus på den perfekta matchningen skapar resultat som ger mera i varje rekryteringsprocess. Många kunder väljer att stanna kvar hos oss, just då de ser att samarbetet bidrar till deras framgång och adderar värde på flera nivåer i organisationen.

Vi är det självklara valet för människor och organisationer som vill växa och utvecklas.

Din långsiktiga partner inom rekrytering – och mera

Våra uppdragsgivare får del av hela vår samlade och gedigna kompetens inom executive search, rekrytering, interim, assessment, coaching och omställning.

Därför är vi det självklara valet för företag och organisationer som vill växa och utvecklas. Vi har modet och engagemanget att utmana och vi vågar tänka utanför boxen för att alltid hitta rätt person till rätt position. Vi vet att nyckeln till framgång är samarbete – och det är våra många återkommande uppdragsgivare det bästa kvittot på.

Om PS Partner

PS Partner har varit verksamt sedan 2010 och verkar i samtliga nordiska länder. PS Partner startades med målet att arbeta långsiktigt som en rekryteringspartner för både kandidater och uppdragsgivare. Fokus var redan från början att skapa perfekta matchningar och detta gör PS Partner fortfarande genom att ständigt nätverka, förvalta relationer och – inte minst – omvärldsbevaka. Allt detta gör vi med engagemang och nyfikenhet och genom att tänka utanför boxen.

PS Partner rekryterar och tillsätter interima positioner inom kategorierna Executive, Management & Specialist och är därmed en helhetspartner för organisationer som vill växa och utvecklas.

Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö.

MERA – våra värdeord som genomsyrar vår verksamhet

Våra värdeord är Mod, Engagemang & Expertis, Respekt, Aktivitet. Tillsammans är vi MERA.

Mod

PS Partner har modet att ständigt utmana och utveckla oss själva, våra kunder och kandidater.

Engagemang & Expertis

Det är engagemanget som gör PS Partner unika. Vi vet att vi aldrig är bättre än summan av våra kandidater och därför ser vi till att de bästa söker sig till oss. Att finna den perfekta matchningen mellan kandidat och uppdragsgivare är vår starkaste drivkraft varje dag. Tillsammans har vi lång erfarenhet och expertis från olika branscher.

Respekt

För PS Partner är respekt grundläggande i allt vi gör. Både respekten inför kandidaterna, deras levnadshistorier, deras mål, utmaningar, frågor och kunskap. Att alltid lyssna in och respektera våra uppdragsgivares behov, affärsmodeller och önskemål gör att vi kan matcha rätt kandidater.

Aktivitet

För PS Partner är mental och fysisk aktivitet viktigt. Vårt sätt att arbeta präglas också av aktivitet; i kommunikationen, kontakten, i processer och uppföljning. Vi är ett fysiskt aktivt gäng som jobbar på PS Partner, med en gemensam medvetenhet om vikten av fysisk rörelse och mental aktivitet.

Med PS Partner får du MERA

När du väljer PS Partner som din partner på karriärstegen eller som partner för din organisation så får du alltid mera. Vi drivs av en stark vilja att skapa den perfekta matchningen – och vi har alla förutsättningar för att göra det. Våra kompetenta medarbetare brinner för varje nytt uppdrag och för varje nytt möte. Vi går till jobbet för att fler ska kunna trivas, utvecklas och nå sin fulla potential på sitt jobb. Målsättningen är enkel – att hitta den perfekta matchningen och därmed få människor och företag att växa!