PS Partners Sara cyklar med Team Rynkeby – God Morgon Göteborg

Vi har, som våra trogna följare vet, under flera år sponsrat Team Rynkeby God Morgon, och därigenom Barncancerfonden.

I år tar vi sponsringen ett steg längre och skickar ut vår marknadsansvariga (som dock ställer upp helt frivilligt) på cykeln för att tillsammans med det fantastiska gula laget sprida ordet genom ytterligare ett år av cykling och bidra till vad som ska komma att bli det bästa insamlingsåret hittills!

Det har varit en spänd, ivrig och stundtals lite frustrerande väntan efter ansökan, informationsmöte och intervju men så äntligen idag ringde lagkapten Per upp Sara för att meddela att hon kommit med i laget 2019!

Obligatoriskt spontandans följde och Sara säger att det känns bra i hela kroppen att få möjligheten att göra skillnad på ett sätt som detta.

 

Sara kommer cykla så det ryker och du kommer kunna följa resan från uppstart till målgång i Paris den 6 juli 2019! Vi hoppas såklart att du också vill hjälpa till i kampen mot barncancer och kommer vad det lider att dela information om hur du går till väga för att på ett mätbart (och väldigt peppande) sätt kan följa din gåva.

I år sponsrade vi Johanna Stigmar som tillsammans med Göteborgslaget drog in en ansenlig summa till Barncancerfonden. Dumman är ännu inte officiell utan kommer att presenteras under högtidliga former den 6 oktober vid checköverlämningsceremoni i Malmö. Vi ser fram emot Johannas rapportering från detta!

Är ni med? Nu tar vi i från tårna och enas i ett: ”Heja Team Rynkeby, Heja oss och Heja er som vill hjälpa till!”

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara