Emma Nordell – PS Interims konsult – tillgänglig för nytt uppdrag!

Inom PS Partner finns ett flertal spännande och riktigt vassa produkter. PS Interim är en utav dessa och är vårt bemannings- och konsultbolag. Våra konsulter är otroligt viktiga för oss och vi jobbar tätt tillsammans. Våra täta avstämningar leder till goda relationer som gör att vi har riktigt bra koll på deras nuläge, kompetenser och karriärmål.

När nu en av våra nyaste konsulter inom kort flyttar hem till Sverige igen så vill vi gärna hjälpa henne till ett nytt spännande uppdrag, och samtidigt ge våra kunder chansen till en riktigt bra kollega.

Så, med detta sagt;

Vi ringer upp Emma Nordell via AppearIn och det är en glad Luxemburg-bo som dyker upp på skärmen för att berätta mer om sig själv och hennes kommande framtidsplaner.

Sedan 2,5 år bor Emma i Luxemburg där hon jobbar med administration och redovisning i rollen som Head of Administration/Redovisningsansvarigpå Dunross & CO S.A.

Hon säger att det bästa med staden är det internationella fokuset i kombination med känslan av att bo i en småstad. Emma trivs bra i Luxemburg, men den 15 mars är det dock dags att bege sig tillbaka till Sverige där familjen och den närmsta kretsen väntar och det är här PS Interim kommer in!

Emma gillar när hon får vara strategiskt involverad, se helheten, möjligheter och visioner. Hon är som skarpast inom redovisning, gillar controlling och hon trivs i internationella miljöer.

Emma läste management på Handels i Göteborg och hon intresseras av affären som helhet.

Hon vill arbeta verksamhetsnära i en ledarskapsroll och roller som skulle kunna vara intressanta är tex redovisningschef, ekonomichef, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig samt i arbetsledande befattning med personalansvar.

Kollegor skulle, tänker Emma, beskriva henne som stöttande, analytiskt tänkande, lugn i stressade miljöer och situationer och som en generellt lyhörd person.

På fritiden reser hon gärna, när hon inte spelar Paddel som fått kliva in som ersättare för tennis som tidigare var Emmas favoritsport. Hon älskar sol och värme och senast hon satt i flygplansstolen för en semesterresa så var det för att uppleva Miamis härliga puls och långa stränder.

Bror och syster står henne mycket nära och hon trivs i ett socialt sammanhang, gärna tillsammans med den närmsta kretsen. Emma är en nyfiken person som gillar att upptäcka det nya och är nu redo för ett liv i Göteborg.

 

För att komma i kontakt med Emma, eller för att höra mer om våra konsulter och konsultlösningar, hör av dig till PS Interims Lena Wadenby.