En tråk – rolig nyhet

Det beror helt på hur man ser det. För nästan 3 år sedan var Johan och jag på väg från ett kundmöte i Varberg till Göteborg. På vägen hem känner Johan igen en gammal klasskompis i en bil framför oss och kommer samtidigt på att hon precis har sagt upp sig från sitt arbete som inköpare på Lindex. Jag har flera tjänster i mitt huvud och utifrån Johans beskrivning så vill jag gärna träffa henne. Vi träffas och jag får ett mycket gott intryck av henne och vi fortsätter vårt samtal och jag frågar om hon inte skulle vara intresserad av att arbeta hos oss?

Jo, det var hon och så började anställningen av Gabriella på PS Partner, nr 3 i bolaget. Vi var tydliga med att vi bara är 2 personer och vi har ingen aning om var detta skall ta vägen. I efterhand måste jag säga att det var ett prov av Gabriellas mod och äventyrslusta. Arbetsuppgifterna i början var minst sagt varierade. Vi tre satt i ett litet rum i Regus Kontorshotell i Gårda och tiden gick fort. Efter några månader fick Gabriella ta hand om egna kunder och genomföra rekryteringar. När jag tänker tillbaka på dessa tre år så är det framförallt Gabriellas utveckling inom rollen och försäljning som är fantastisk att följa. Tiden har gått väldigt fort och det har varit en oerhört rolig resa från att Gabriella inte alls tänkt tanken på att arbeta med rekrytering till att vara en fullfjädrad rekryterare som älskar kontakten med människor, att bygga relationer och framförallt sälj.

Gabriella har valt att säga upp sig hos oss för att anta utmaningen som försäljningschef på Flugger Färg. Jag tycker att det är jätteroligt för Gabriella, som jag tror mig veta, trots allt har saknat produkt/design, och jag tycker att det är roligt att vi har fått vara med lite på vägen och tillsammans utvecklats. Det är tråkigt att snart inte höra Gabriellas härliga skratt, underbara sketcher och energi – men vi gläds med hennes nya utmaning.

Stort tack Gabriella och varmt lycka till!

Å för oss fortsätter resan mot nya spännande mål – snart har vi 2 nya kollegor på plats och vi väntar med spänning på Lena som kommer tillbaka från sin mammaledighet.