Gasell 2018

Jag är precis hemkommen från Gasellgalan i Göteborgs Konserthus.

Första gången som Gasell vilket känns helt fantastiskt! Sedan jag startade bolaget har jag följt Gasellgalorna och inspirerats av de bolag som blir gaseller. Jag har imponerats och inspirerats och har haft en målbild för mig själv att det borde gå en dag.

Drivkraften har inte varit en enorm tillväxt utan av att bygga ett lönsamt och hållbart bolag. Den målbilden, inspirationen och visionen har varit så viktig för mig. Det har varit en resa med upp och nedgångar, människor som hånat mitt engagemang och mål, människor som stöttat och inspirerat.

Lena, VD för PS Interim, har varit med på resan och arbetat målinriktat och fokuserat med samma brinnande engagemang hela tiden – helt fantastiskt. Alla 50 PS Partnare har med vilja, engagemang och ett fantastiskt arbete gjort vår tillväxt möjlig. 

 

På galan talade flera entreprenörer om varför de gör det de gör och vad som driver dem. Det var inspirerande och träffande och gemensamt var; Passion för det du gör, mod, vilja och den starka tron på att det går.

Magnus Emilsson sade klokt – Har du en dålig affärsidé och en duktig entreprenör så lyckas du, har du en bra affärsidé och en dålig entreprenör så går det inte. Så sant men självfallet går det ju ännu bättre, vilket vi ju vet av erfarenhet nu, om man har en riktigt bra affärsidé OCH är en duktig entreprenör. 

Det enda som gjorde mig lite beklämd är att det endast är 10% av entreprenörsbolagen som ägs av kvinnor. Det är alldeles för få tycker jag! 

Jag är så tacksam för att jag har fått möjligheten att skapa ett hållbart och framgångsrikt bolag. Tacksam över de kunder vi får arbeta med, alla fantastiska människor som vi möter och allt engagemang, driv och vilja vår personal ger varje dag.

Tusen tack. Nu tar vi nästa steg. 

Anna Petersson VD PS Partner