Gott och blandat

För några månader sedan kom det upp en man på vårt kontor. Han ringde på och som vanligt då det ringer på dörren så flyger alla upp med en vag oro – ” har jag missat ett möte?” Nej, det var en man som undrade om vi kunde komma och prata med honom och hans grupp som går i coaching för att finna jobb. Han beskrev att han frågat flera rekryteringsföretag men fått svaret att de inte har tid. Jag kan förstå det. Det som är vår kritiska massa är alltid tid. Han undrade om jag kunde komma till en frukost – prata en timma? Självklart, min fråga var vad de helst ville höra om? Ja, svarade mannen – hur man kommer igenom bruset?

Jag satte ihop ett material och gjorde mig färdig för frukosten. Jag möttes av ett härligt, blandat gäng. Kvinnor och män, 26 åringar till 55 åringar. Inköpschefer och butikssäljare. Vi presenterade oss för varandra och jag pratade om rekrytering. Utmaningar och vägar fram. Ålder kontra erfarenhet – att komma igenom. En härlig morgon. Som tack fick jag en påse gott och blandat. Med mannens ord – när du tar en bit så tänker du på oss. Tack! Å med det tar vi helg – ha en härlig sådan.

Gott o blandat

Gott o blandat