Hej Monica Pettersson!

Den 16 maj publicerade vi en liten tävling på vår Facebooksida, där vi undrade vad det danska ordet Barselspermission betydde. Det dröjde inte länge innan Monica Pettersson svarade rätt. Vi blev nyfikna på vem Monica var och ringde därför upp henne för ett samtal.

Monica bor i YMonicaPetterssonstad och hittade PS Partners hemsida då hon tittar efter nya utmaningar. Efter att ha arbetat som ekonomiadministratör i många år letar Monica nu efter en ny utmaning inom ekonomiområdet. Drömmen hade varit att arbeta med ekonomi på ett mindre företag, kanske även med ansvar för företagets hemsida. Monica beskriver sig själv som en positiv och utåtriktad person med gott siffersinne och mycket energi.

Monica flyttade till Ystad från Svedala för ett par år sedan för att få uppleva en ny miljö, men även för att få närmare till sitt stora intresse; Handbollen, och då särskilt Ystad IF. Monica har engagerat sig en hel del i klubben och hjälpt till bland annat vid matcher. Detta leder oss ofrånkomligt in på en av anledningarna till att Monica kunde svaret på frågan som ställdes på Facebook om vad det danska ordet Barselpermission betydde. Genom handbollen har Monica kommit i kontakt med danskar i samband med matcher och resor till matcherna. Andra anledningar till att Monica kan danska är att hon ibland tittar på dansk TV, samt att hon kommunicerat en del på danska i arbetet.

Vill du läsa mer om Monicas tidigare erfarenheter kan du göra det på hennes LinkedIn-profil: http://www.linkedin.com/in/monicaelisabethpettersson

Vi gratulerar återigen Monica till vinsten av biobiljetter och önskar henne all lycka i sitt jobbsökande!