Inför nyårslöften 2013

Nu börjar det närma sig en summering av året och en genomlysning av vad som har gått bra och vad som kunde ha gått bättre. Generellt sett är jag bäst på att fokusera på det som inte gått bra. Jag är ganska dålig på att klappa mig själv på axeln. Jag vet att det är dumt, och att jag borde bli ganska mycket bättre på det där med att vara nöjd. Jag frågar människor dagarna i ända vilka starka och vilka svaga sidor de har. Jag reflekterar genom detta även över mina egna ibland – och en klar förbättringsdel är att vara nöjd. På något sätt så har jag börjat förlika mig med de svaga sidorna. Jag är tidsoptimist, överpositiv ibland och väldigt energisk. Det är oftast bra, men inte alltid.

Jag skrev i september att jag har anmält mig till NY Marathon. Sedan blev det ganska tyst om träningen. Det beror som ni redan gissat, på att jag inte tränat så värst mycket. Lena, min kollega, är bra att träna. Hon tog med mig och Johan till Skatås en fredagsmorgon. Kl 07 träffades vi och sedan körde hon ** ur oss en timme. Lena var ganska oberörd, Johan och jag fick inte fram ett ord. Men så härligt det var. Dels att vara ute, och dels att verkligen få en riktig genomkörare. Det skall vi fortsätta med. Ett nyårslöfte. Jag har arbetat mycket i höst, men det är lätt att det blir så. Det är många roliga saker som har kommit upp i höst. En del mindre roliga också. När det blir mycket att göra så gör jag generalfel nr 1. Jag drar ner på träningen. Det är mitt nästa nyårslöfte – att verkligen inte dra ner på träningen utan genomföra 3 pass i veckan. För lite inspiration – Träning är bra mot stress –

För många är det sista jobbveckan – ha en riktigt bra sådan. Och faktiskt –  jag tror att världen rullar vidare och att det finns några dagar att arbeta på i januari 2013 oxå:)