Katarina Czudowska är VD för PS Partner borås

När man träffar Katarina blir man glad på direkten.
Det är faktiskt helt sant, hon har den där effekten som sprider positivitet och glädje och vi är så glada att ha fått henne till oss nu när PS Partner startats i Borås, och Katarina gått in som VD/Rekryteringskonsult för detta nya kontor!

Katarina har en bakgrund som rekryteringskonsult på Manpower och Experis där hon jobbat i dryga 13 år. Hon har under så gott som hela sin tid hos Experis varit en riktig toppresterare och ingått i den så kallade ”Guld-klubben”. Vi anar vad detta beror på för Katarina är en väldigt rak och ärlig person som inger stort förtroende och visar på bred erfarenhet och kunskap. Katarina är dock inte en person som skulle skryta om sina framgångar utan en person som verkligen månar om att lyfta andra. Hon är ödmjuk till sin natur såväl som reflekterande och eftertänksam. Egenskaper som gör henne till en riktigt vass rekryterare helt enkelt.
Före Experis arbetade hon som säljare för bland annat Skandia, Lexicon och SVEA Ekonomi samt som inköpare för Bestseller.

Hon utbildade sig till beteendevetare vid Hälsohögskolan i Jönköping och tycker att det viktigaste i jobbet är att se till att man har roligt och att man trivs med sina kunder såväl som sina kollegor. Det lyser glädje och driftighet om Katarina och hon har verkligen aldrig långt till ett skratt. Något som ju faktiskt också kännetecknar oss alla på PS Partner!

Från Polen flyttade hon tillsammans med sin mamma, pappa och syster till Sverige då hon var 9 år. Hon har tillsammans med sin sambo tre barn och bor sedan många år i Borås.

Det går redan i rasande tempo för PS Partner Borås och inom kort börjar därför Katarinas första rekryteringskonsult, tillika vår nya kollega, med placering på det hemtrevliga kontoret.

Med detta vill vi hälsa dig Katarina riktigt varmt välkommen till oss på PS Partner!

Du når Katarina på tel:0735173789 samt katarina.czudowska@pspartner.se