Vi öppnar sista luckan och gör oss redo för tomten

Det är äntligen Julafton och PS Partners Julkalender – 2018 har med det kommit till sin sista lucka!

23 luckor skrivna, öppnade och lästa.
I dessa dagar är det kanske högre fokus på julpyssel och fixande än på EQ-godis och reflektion och inspiration kring det. Det är bara så. Men ni är många som läst och hört av er och funnit mening i det vi försökt göra. Varmt tack för det.
Vi hoppas ni hittat glädje och inspiration i att vi försökt ge er insikter och kanske egen reflektion och träning kring vårt förhållningssätt till våra känslor, både i relation till oss själva och till andra.
Nu kommer inga tips om julen och hur vi tar hand om varandra och hur vi hanterar emotionell intelligens när tomten kanske är far till alla barnen eller andra frågeställningar vi ställs inför när förväntningarna är höga. De tipsen finns i lucka 1-23, de kan läsas igen och igen. Nej, vi inriktar oss mot 2019 och vilka nyårslöften eller föresatser vi vill ta med oss för att göra oss själva och varandra bara aningen lite bättre.
Vårt nyårslöfte till oss själva och er blir att vi kommer att försöka leverera så mycket vi kan till er i form av tips kring hur vi jobbar med emotionell intelligens både individuellt och i grupper, men även hur vi jobbar med annat t ex workshops om förändringsarbete, beslutsfattande, affärsspel, makt och påverkan.
Till slut. Vi kan välja mer än vi tror.
Vi avslutar julkalendern 2018 med att önska
God Jul, God fortsättning och Gott Nytt År
Och tänk på detta; 
”Du kan inte kontrollera allt som händer dig, men du kan välja hur du hanterar det.”
Maya Angelou
PS. Alla texterna är skrivna av Helen Lagergren & Madeleine Gyllenpalm på PS Partner Stockholm. De är båda seniora rådgivare inom ledarutveckling och erbjuder detta på flera sätt genom PS Leadership. Nyckelorden för PS leadership är att alltid leverera mätbara resultat, konkreta verktyg som snabbt kan omsättas till det dagliga arbetet och förhållningssättet samt att basera erbjudandet PS Leadership på den mest gedigna och relevanta forskningen.