Passion for the perfect match

Kan låta lite floskligt, jag vet, men om jag skall förklara vad jag gör och vad som driver mig hela dagarna ( och kvällarna) är faktiskt just detta – att hitta rätt person, i rätt tid till rätt organisation. Att få med allt, och överträffa allas förväntningar. Förväntningar på att det verkligen finns DEN individen och lika mycket att det för individen finns DET jobbet. Och att tajmingen är den rätta. Allt skall falla på plats. Det driver mig. Jag brinner för det. Att ta reda på tjänsten, organisationens själ – kultur, få en förståelse av vad som krävs för att trivas och bidra. Den berömda ”magkänslan”. Efter det hitta den kandidaten, via nätverk, intervjuer, search i kombination med att tänka utanför boxen. Att samtidigt våga utmana både kunden och kandidaten. Jag brinner för det och jag tycker att det är väldigt roligt. Och så läste jag denna artikel. – Vilken är ditt core genius – gör det och låt andra göra det som du inte är lika bra. Så enkelt.