PS Partner Borås växer – Välkommen Annelie Solhage!

Idag välkomnade PS Partner Borås VD, Katarina Czudowska sin första rekryteringskonsult att ansluta till kontoret. Det är Annelie Solhage som strax avrundar sin första arbetsdag och vi är riktigt glada att ha henne ombord!

Annelie är född och uppvuxen i Borås och har i hela sitt liv arbetat med försäljning, service, handel i en mängd olika slags branscher – alltid med fokus på kunden, på människan.

Hon har läst pedagogik samt digital kommunikation och det i kombination med en mängd olika kurser inom logistik, produktion, förhandling och försäkring, ger henne en bredd som kommer mycket väl till pass inom rekrytering.

Närmast kommer Annelie från Manpower i Borås där hon arbetat i regionen med försäljning av bemanning och rekrytering. Annelie älskar musik, att gå på konserter, teater och musikaler delas med hela familjen. Hon tränar styrketräning, promenerar och spelar badminton gör hon ihop med mannen Fredrik och de två yngsta döttrarna. Om somrarna hänger hon sedan barnsben hemskt gärna på stranden i Björkäng, strax söder om Varberg, där mormor och morfar hade stuga. (undertecknad tycker detta låter otroligt spännande & tänker att kanske vi då kan surfa lite tillsammans på denna favoritstrand?! )

Att nätverka, lära känna nya människor, att bygga starka relationer tycker Annelie är intressant, ärligt och härligt!

Varmt välkommen och grattis till nya jobbet! 😉

Sara Drougge, Marknadsansvarig PS Partner