Spring för livet

Enligt en studie som publiceras i New York Times så kan vi förlänga vårt liv genom att springa. Det florerar många artiklar och inspel på samma tema och särskilt nu när utmattning är en allt vanligare diagnos. Personligen vet jag att fysisk aktivitet utomhus får mig att må så mycket bättre. Även om det ofta känns som att jag egentligen inte hinner, så vinner jag tid när jag kommer in efter ett löp pass/längdtur/topptur. För mig handlar det om att bara göra, gå upp och ut – innan hjärnan hinner registrera eller tänka alternativ. Börjar jag tänka på allt jag egentligen skulle göra, eller inte göra – så blir det inte av. Läs hela artikeln och inspireras.

Vem vill inte få några njutbara år till?

Med det sagt passar jag på att påminna om att vi springer tillsammans på torsdagar – samling 07.00 utanför Första Långgatan 18. Varmt välkommen!