Tillsammans är vi bäst

Idag har vi haft strategimöte på PS Partner och jag är så inspirerad över hur prestigelöst, tillåtande och kreativt vi jobbar hos oss. Alla har en gedigen kunskap och erfarenhet från olika branscher, drivit verksamheter och lett förändringar, haft personalansvar, gjort tuffa omorganisationer. Det är en gedigen plattform vi står på, men det är inte allt.  Det som är så effektfullt är att vi har lagt alla våra verktyg i en STOR verktygslåda istället för att ha dom enbart i våra egna och generöst och tillitsfullt delar med oss för att vi tillsammans ska bli så bra vi kan bli. Genom vår expertis och vårt engagemang  gör vi skillnad inte minst för våra samarbetspartners och våra kandidater.

Självklart är det PS Partners grundare Anna Petersson som genom sin jordnära och empatiska ledarstil får alla att känna sig sedda och genom sitt entreprenöriella och affärsmässiga arbetssätt, uppmuntrar till att vi ska hela tiden ligga i framkant och därmed testa olika idéer. Vi lär oss av våra misstag och stärker oss genom våra succéer.

Det är också så att vi som jobbar här, vi som sitter runt bordet har valt PS Partner för att vi gillar och kan identifiera oss med PS Partners värderingar och dessa guidar oss i allt vi gör, vilket skapar en positiv teamkänsla. Vi utmanar, respekterar och lär oss av varandra, har olika personligheter och kommer från olika kulturer – vilken mångfald!

Jag är övertygad om att hållbara organisationer skapas av ledare som har ett genuint intresse och öppenhet för olika typer av personligheter, är trygga i sig själva och har förmågan att vara raka och tydliga.

Allt detta skapar ett inkluderande arbetsklimat där alla våga varar precis som de är. Tillsammans blir vi bäst!

Kristina Lundin Medved, VD PS Partner Malmö